Köşk SYDV kamu personeli alım başvuruları başladı

Köşk SYDV kamu personeli alım başvuruları başladı

Köşk Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından kamu personeli alımı yapılacağı ilan edildi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesinde bulunan Aydın Köşk Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına bir Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alımı gerçekleştirilecek. Adaylar başvurularını 14 Kasım 2016 tarihine kadar yapabilecekler, istenilen evrakların son teslim tarihi ise 15 Kasım 2016 olarak açıklandı.

Köşk SYDV tarafından Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi kadrosunda istihdam edilecek kamu personeli alımına başvuru yapabilmek için; bilgisayar kullanmak, Windows, Ofis programlarını iyi derecede bilmek gerekiyor. Adayların bunu transkript ya da kurs bitirme belgesi ile belgelemesi şart.

Adayların, B sınıfı sürücü belgesine sahip olma şartı ilanda yer alıyor. İlana başvuruda bulunabilmek için son altı ay içerisinde Aydın ili Köşk ilçesinde ikamet ediyor olmaları gerekiyor. Adayların 2016 yılında gerçekleştirilen KPSS sınavından en az 60 puan almış olmak.

SYDV ilanına başvuracak adayların, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 30 Yaşını doldurmamış olmak, askerliğini yapmış olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, gibi genel şartlar bulunuyor. Aile Bakanlığı bünyesindeki SYDV’ lerde çalışan Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlilerinin maaşları vakfın bulunduğu ilçe sınıflandırmasına göre 2.867 TL ile 3.156 TL arasında değişiyor. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personelleri Ocak ve Temmuz aylarında olmak üzere yılda iki defa ikramiye alıyoR.

Aydın Köşk SYDV Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alımı ile ilgili detaylı bilgi, ilan metnine ulaşmak ve başvuru yapmak için TIKLAYINIZ.

ŞUANDA GÜNCEL 17 BİNDEN FAZLA ASKER POLİS VE MEMUR ALIMI VAR AŞAĞIDAKİ LİNKTEN İLANLARA ULAŞABİLİRSİNİZ.

10 BİN ÖZEL HAREKAT ALIMI İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

1907 SÖZLEŞMELİ ER ALIMI İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

4984 PERSONEL ALIMI İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

Özel Kuvvetler Komutanlığı 700 Muvazzaf Ast-subay Alımı tıklayınz

2017 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN
2016 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri