Korsan Öğretmenlik Yapmayın!

30 bin atama isteklerini duyurmak için Türkiye’nin her yerinde eylemlerini sürdüren Şubatçılar grubu 22 Aralık Cumartesi günü Gaziantep’te Yeşilsu’daki Şehitler Anıtı önünde basın açıklaması yapıp 11 yıldır yapılan ancak bu

yıl Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer tarafından yapılmayacağı söylenen, "Şubat Ataması" taleplerini bir eylemle dile getirdi.

MHP ve CHP İl Başkanlıkları ile Türk Eğitim Sen, Eğitim Sen, Aktif Eğitim Sen, Eğitim İş ve Eğitim Bir Sen sendikalarınında destek verdiği eylemde, atama bekleyen öğretmenler “ATAMA YOKSA İSYAN VAR!” “SAVAŞA DEĞİL! EĞİTİME BÜTÇE,ŞUBATTA 30 BİN ATAMA İSTİYORUZ!” “BAKAN BİZİ OKULA GÖNDER!” diye sloganlar attı.

 Ataması  isteyen bir öğretmenin yazdığı ,” DEVLET BABA” adlı duygusal şiirin de okunduğu eylemde Milli Eğitim ve Maliye bakanlarının Bütçe, Kadro, gibi çeşitli bahanelerle topu birbirlerine attıklarını öne süren Atama Bekleyen Öğretmenler bu durumu eğlenceli bir futbol gösterisi ile sergileyip, izleyenlerin yüzünü güldürdüler.

öğretmenler,yetkililerinden Şubatta 30 bin atama yapılmasını istediler ve 29 Aralıkta, Ankara’da gerçekleşecek olan Büyük Atama Eylemini Duyurdular.

BUNUN GİBİ HABERLERİ KAÇIRMA MEMURLARA HABER RESMİ FACEBOOK SAYFASI TIKLA BEĞEN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri