Kızlarımı HIRİSTİYAN yaptılar

Kızlarımı HIRİSTİYAN yaptılar

Asimilasyon çalışmalarına bir yenisini ekledi. İki küçük kızı babasından kopardı. Müslüman çocukları kiliseye götürüp, vaftiz etti

Köln’de yaşayan 42 yaşındaki Davut Aliev, Hristiyanlaştırılan kızlarını geri almak için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliev’den yardım istedi. 
 
Azerbaycan vatandaşı olan Davut Aliev, 10 ve 12 yaşlarında olan kızlarının 7 yıl önce Köln Gençlik Dairesi tarafından elinden alındığını, geri verilmesi için her şeyi yaptığını fakat başarılı olamadığını söyledi. 
 
Eşiyle anlaşamadıkları için boşandıklarını söyleyen Aliev, “Çocuklarımın vekaletini kazındım. Fakat eşimin şikâyeti üzerine Gençlik Dairesi, yavrularımı benden kopardı. 

Dört yıl bana göstermediler. Şimdi ise, haftada 3 saat bir refakatçi eşliğinde görebiliyorum. Türkçeyi unutmuşlar, Almanca anlaşmak zorunda kalıyorum. Kızlarım bana, ‘Bizi kiliseye götürdüler, vaftiz ettiler, biz bu dine inanıyoruz’ dediler. Yani Müslüman çocuklarımı Hristiyan yapmışlar. 

Türkiye Cumhurbaşkanı’ndan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı’ndan ricam bana yardım etsinler. Yavrularımı kurtarsınlar” diye konuştu.

Türkiyegazetesi

ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİR TÜM PERSONEL MEMUR KPSS İLANLARI CEBİNE GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

2018 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK KPSS 2018 PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

2018 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset-gündem Haberleri