Kış Ayları İçin Yeni Sezon Kar Botu Modelleri

Kış Ayları İçin Yeni Sezon Kar Botu Modelleri

Kış iyiden iyiye bastırdı. Birçok yerde kar yağıyor, yollar buz pistine döndü. Böyle günlerde ayaklarımızı yere sağlam basmalıyız. Bunun için uygun gibi uygun ayakkabıları tercih etmeliyiz. Yeni sezon kışlık kar botları hem ayaklarınızı sıcacık tutuyor hem de kötü sürprizlere hazırlıklı olmanızı sağlıyor.

2016 Kar Botu Modelleri

Kar botu kış aylarında sizi kötü hava koşullarında korur. Kış aylarının soğuk, karlı ve buzlu hava koşullarında, kendinizi daha güvende hissetmek, üşümemek ve kaygan yollarda kaymamak için iyi ve kaliteli bir kar botuna ihtiyacınız vardır. Farklı giyim stiline sahip herkese hitap edebilecek yeni sezon kar botları ile hem tarzınızı yansıtabilir hem de ayaklarınızı sıcak tutabilirsiniz. Klasik tarz ve spor tarz gibi zengin model seçeneği ile her yaşa hitap eden 2016 erkek bot modelleri ile kendi tarzınızı bulmanız mümkün.

Kışlık bot seçerken mevsimin çetin şartlarına dayanıklı modelleri tercih etmeye özen gösterin. Özellikle çizme ve botlarınızın deri olmasına dikkat edin. Deri hem sıcak tutar hem de kar ve yağmur suyunu geçirmez. Nubuk botlar da günlük kullanım için ideal modellerdir. Botunuzun tabanı da kaygan zeminde güvenli yol almanızı sağlayacak özellikte olmalıdır. Kaymayan bir taban karda ve buzda daha kolay yürümenizi sağlar.

2016 kış bot modellerinde, kahve, siyah, lacivert, taba, bej gibi renklerin hakimiyeti dikkat çekiyor. Bunun dışında bağcıklı ve fermuarlı modelleri de kendi giyim stilinize göre tercih edilebilirsiniz. Yeni sezon erkek botları için linke tıklayarak sipariş verebilirsiniz. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Cinsellik Haberleri

Karaciğer yağlanması olan ünlü oyuncu son halini paylaştı