Kimlik uyarısı

Kimlik uyarısı

YKS'ye geçici kimlik belgesi ile girilebilecek
YKS adayları, İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünce düzenlenen fotoğraflı geçici kimlik belgesi ile sınava girebilecek. YKS'nin yapılacağı merkezlerdeki il veya ilçe nüfus müdürlükleri, 30 Haziran Cumartesi 07.00 ile 17.00 ve 1 Temmuz Pazar 07.00 ile 15.30 saatlerinde açık tutulacak

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) adaylar,  İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünce düzenlenen  fotoğraflı geçici kimlik belgesi ile girebilecek. 

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığının (ÖSYM) internet  sitesinde yer alan duyuruya göre, adaylardan T.C. kimlik kartı edinme sürecinde,  İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından,  fotoğraflı geçici kimlik belgesi düzenlenenler, 30 Haziran ve 1 Temmuz  tarihlerinde yapılacak YKS'ye bu belgeleri ile girebilecek.

Öte yandan, 2018-YKS'ye girecek adaylardan, nüfus cüzdanı olmayanlar  veya nüfus cüzdanında T.C. kimlik numarası, fotoğraf veya soğuk damga bulunmadığı  için sınava kabul edilemeyecek durumda olanlar için İçişleri Bakanlığı Nüfus ve  Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünce, 30 Haziran Cumartesi 07.00 ile 17.00 ve 1  Temmuz Pazar 07.00 ile 15.30 saatlerinde, sınav yapılacak merkezlerdeki il veya  ilçe nüfus müdürlükleri açık tutulacak.

Açık tutulacak il veya ilçe nüfus müdürlükleri listesine "https://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2018/GENEL/NufusMudurlukleri28062018.pdf"  internet adresinden ulaşılabilecek. Müdürlüklere başvuran adaylara, geçici kimlik  belgesi düzenlenecek.

Bu amaçla, nüfus müdürlüklerine gidecek adayların, 2018-YKS için  sınava giriş belgelerinden herhangi birinin ve 2 biyometrik fotoğrafının  yanlarında olması, işlemlerin daha kolay ve hızlı olmasını sağlayacak.

ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİR TÜM PERSONEL MEMUR KPSS İLANLARI CEBİNE GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

2018 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset-gündem Haberleri