Kılıçdaroğlu: Havalimanı, hastane yapıldı; ne kadar harcandı, kimse bilmiyor

Kılıçdaroğlu: Havalimanı, hastane yapıldı; ne kadar harcandı, kimse bilmiyor. Söylemiyorlar. Bunu vatandaş olarak bilmeye hakkım var. Allah'ın izniyle göreceksiniz, Türkiye'nin her tarafına bahar gelecek.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın galoş giyerek tarlaya girmesini eleştirdi. Kılıçdaroğlu, 'Bir ülkeyi yöneten insan kendi ülkesinin toprağına galoşla basmaz" dedi.

[Haber görseli]

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Yeni bir siyaset anlayışını Türkiye'ye getirmek istiyoruz. Kavgadan uzak bir siyaset anlayışı. Herkesi kucaklayan bir siyaset anlayışı. Türkiye'nin geleceğine odaklanmış bir siyaset anlayışı." dedi.

Çeşitli programlara katılmak üzere Rize'ye gelen Kılıçdaroğlu, Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu’nu ziyaret etti.

Belediye Başkanlığı önünde kendisini bekleyen vatandaşlar ve personel ile selamlaşan Kılıçdaroğlu, daha sonra yaptığı konuşmada, Türkiye'yi seven insanların, ülkesini, bayrağını seven insanların bulunduğu coğrafyada olduklarını söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset-gündem Haberleri