Keşap SYDV kamu personeli alım başvuruları başladı

Keşap SYDV kamu personeli alım başvuruları başladı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü Keşap Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı SYDV bünyesinde istihdam edilmek üzere kamu personel alım ilanı yayınladı. Keşap Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı SYDV kamu personeli alımı sosyal yardım ve inceleme görevlisi pozisyonunda görevlendirileceği ilanda belirtildi. Giresun Keşap kamu personel alım ilanına başvurular başladı. Başvuru için son tarih 11 Kasım olarak ilan edildi.

Giresun Keşap Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı SYDV ilanına başvuruda bulunmak isteyen adayların Windows word, excel, powerpoint, photoshop gibi programları kullanabiliyor olması isteniyor.  İktisadi ve idari bilimler fakültesi psikoloji, psikolojik danışmanlık ve rehberlik, halkla ilişkiler, iletişim ve sosyal hizmetler, maliye, muhasebe, işletme, kamu yönetimi bölümlerinin herhangi birinden mezun olmaları gerektiği ilanda belirtiliyor. Adayların B sınıfı sürücü belgesine sahip ve aktif araç kullanabiliyor olması isteniyor. Keşap SYDV ilanına başvuracak adayların, son 6 aydır Giresun ili merkez ya da ilçelerinde ikamet ediyor olması gerekiyor. İlana erkek adayların başvuru yapabileceği belirtiliyor.

Giresun Keşap SYDV ilanına başvuru için son tarih 11 Kasım olarak duyuruldu. Keşap Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı SYDV Sosyal yardım ve inceleme görevlisi pozisyonunda istihdam edilecek kamu personeline 2.867 TL ile 3.154 TL arasında maaş ödeniyor. SYDV kamu personellerine Ocak ve Temmuz aylarında olmak üzere yılda 2 kez ikramiye veriyor. Giresun Keşap Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı SYDV ilanına başvuru için TIKLAYINIZ.

Lise Mezunu 9 Bin Personel Alımı İçin Tıklayınız.

Lisans Mezunu 13 Bin Personel Alımı İçin Tıklayınız.

Önlisans mezunu 8 bin Memur Alımı ilanı için Tıklayınız.

2017 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN
 
2016 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri