Kekik ve Corona İlişkisi Tedavi Etkisi Yapıyor

Dünya Bunu Gizliyor: Kekik ve Corona İlişkisi Tedavi Etkisi Yapıyor

Kekik Ve Corona. Corona Virüs İçin Tedavi Edicidir

Kekik Ve Corona Kekiğe ilgi duyan bir halk hekimi kekiği araştırmaya başlar. Kekikle ilgili çalışmalar yaparken kekiğin öldürmediği 1 tek mikrop bakteri virüs olmadığı fark eder.

Almanya’da bilimsel araştırma yaparken Türkiye’den kekik iksiri ister. Amacı kekiğin etkili bakteri ve virüs lerdeki içindir kanitlamaktir. Labaratuarin soğutucu dolabına kekik iksirini koyar ama ağzını açık unutur. Sabah geldiklerinde diğer tüm dolapdaki araştırma ve deneme için bulunan tüm bakteri ve mikropları öldürdüğünü farkederler. Tüm biolog ve araştırmacılar çok şaşırır. Korkar ve araştırma yapmakdan vazgeçer. Çünkü kekiğin gündeme gelmesi dünya kimya sanayinin çökmesi içindir.

Tamamen doğaldır ve çok güçlüdür. kekik yağında yaşayan 1 tek canlı özel bir enzim olduğunu farkeder. Ve bu enzim kekik yağında mayalanir. Bu enzimi bitkiler gereklidir ve elde edilir zordur. Kekik mikrop öldürücü özelliği ile antiseptik, antimikrobik bir bitkidir.

Ayrıca antioksidan, antioksidan, kanser oluşumunu engellemesiyle antikanserojen, her türlü karın ağrısı ve gaz giderici özelliği ile antispazmodik, romatizmal hastalıkların tedavisi için antiromatizmal, diyabet hastalığına engellemiyor antidiyabetik ve vücuttaki kolestrol oranını ayarlamak içinyla antikolestremik amaçlı çalışır.

Bu özellikler ile kekik, yaşlılığı geciktirmekte, tümör oluşumunu engellte, şeker hastalığına iyi gelmekte ve iyi gelmekte ve gıdaların bozulmasın doğal yolla engellenebilir. Faydaları

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Cinsellik Haberleri

Karaciğer yağlanması olan ünlü oyuncu son halini paylaştı