Karataş Belediyesi jeoloji mühendisi alımı yapıyor

Karataş Belediyesi jeoloji mühendisi alımı yapıyor

Karataş Belediye Başkanlığı 1 adet jeoloji mühendisi alımı yapacağını İŞKUR sitesinde duyurdu. İŞKUR resmi internet sitesinde kamu personel alımı ilanları arasında yer alan Karataş Belediyesi’nin personel alımı ilanına KPSS’den en az 60 puan alan adayların başvuruda bulunabileceği belirtildi. İŞKUR Karataş Belediye Başkanlığı jeoloji mühendisliği alım ilanına başvuru için son tarih 17 Ekim 2016 olarak ilan edildi.

Başvuru yapacak adayların C sınıfı iş güvenliği uzmanı belgesine sahip olması gerekmektedir.  Ayrıca B sınıfı ehliyete sahip olanların aktif olarak araç kullanmaları istenmektedir. Karataş Belediyesi jeoloji mühendisi alımına başvuru yapan adaylardan iş yerine ismi bildirilen kişilere yazılı veya sözlü sınavın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu tarafından adaylara yazılı olarak bildirilecektir. 

Karataş Belediyesi jeoloji mühendisi alımına başvuracak adayların başvuru sırasında istenen nitelik ve özel şartlara ilişkin belgelere sahip olması ve istenildiğindi ibraz etmeleri gerekiyor.

İLAN DETAYLARI İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri