Kamu İhale Kurumu personel ALIMI

Kamu İhale Kurumu personel ALIMI

Kamu İhale Kurumu (KİK) 1 Mart 2016 Salı günü yayımladığı kamu personeli alımı ilanı ile sözleşmeli  personel alımı yapacağını duyurdu.

Kamu İhale Kurumu (KİK) tarafından bugün yayımlanan kamu personeli alımı ilanı ile 13 sözleşmeli bilişim personeli alımı gerçekleştireceğini kamuoyu ile paylaştı. KİK tarafından alımı gerçekleştirilecek olan bilişim personelleri sözleşmeli statüde göre alacak.

Başvuru yapacak olan adayların yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği gibi lisans eğitim veren bölümlerden mezun olmuş olması gerekiyor.

Kamu İhale Kurumu sözleşmeli bilişim personeli alımı için başvuru yapacak olan adayların 2014 KPSS ve 2015 KPSS sınavına girmiş olma ve KPSSP3 puan türüne sahip olması gerekiyor.

Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS sınavı ile ilgili belge ibrazında bulunmayan adayların puanı ise 70 olarak temel alınacak.

Kamu İhale Kurumu bilişim personeli alımı için başvurular 7 Mart 2016 tarihinde başlayacak ve 18 Mart 2016 tarihinde sona erecek. Sınav sözlü sınav şeklinde gerçekleşecek.

Başvurular Kamu İhale Kurumu internet sitesi üzerinden yapılacak. kik.gov.tr 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri