Kabinede 7-8 Bakan Değişiyor

Kabinede 7-8 Bakan Değişiyor

Kulislerde 'kabinede 7-8 Bakan değişiyor' iddiası! Anayurt'tan Murat POLAT'ın haberine göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önümüzdeki günlerde kabineye sürpriz isimler atayacağı kulislerde konuşuluyor.Kabinedeki bazı bakanların istifa

 
Anayurt'tan Murat POLAT'ın haberine göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önümüzdeki günlerde kabineye sürpriz isimler atayacağı kulislerde konuşuluyor.Kabinedeki bazı bakanların istifa için Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan talimat beklediği de yine kulis iddiaları arasında yer alıyor..

7-8 BAKANIN DEĞİŞECEĞİ İDDİASI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu saatten sonra Ak Parti’nin tabanının istediği gibi artık teşkilatlarda ve Ak Parti Genel Merkezinde büyük değişiklik yapacağı konuşuluyor.Yine kulislerde konuşulanlar arasında dışardan atanan bazı bakanlardan randıman alınmadığı ve bazı bakanların siyasetçilere ayak uyduramadığı öne sürüldü.

Kabinede bazı bakanların istifa dilekçelerini hazırladığı ve görevi bırakmaya hazır oldukları da meclis kulislerine bomba gibi düştü.

Yerel seçimlerde bazı bakanların sert çıkışları halkın tepkisine yol açmıştı. Kabinede muhtemelen 7 veya 8 bakanın değişeceği bunların yerine eski milletvekillerinin atanacağı kulislerde konuşuluyor.

Yine kulislerde konuşulanlar arasında dışardan atanan bazı bakanlardan randıman alınmadığı ve bazı bakanların siyasetçilere ayak uyduramadığı öne sürüldü.

VATANDAŞ BAŞKANLIKTAN UMUTLU İDİ
Başkanlık sisteminde bürokrasi tıkandı göreve gelen bazı bürokratlar telefonlara dahi çıkmadı bu da siyasilerin tepkisine neden olmuştu.

Bazı bakanlar Ak Parti milletvekillerine randevu talep formu gönderdi milletvekillerine benimle niçin görüşmek istiyorsun hangi konuda görüşmek istiyorsun diye talep forumlarını doldurup özel kaleme fakslamalarını istemişti.

Bu randevu formu talepleri Ak Parti milletvekillerini kızdırdı.


 
Erdoğan kabinedeki bazı bakanları uyarmasına rağmen sıkıntılar devam etti.

KABİNEYE SÜRPRİZ İSİMLER
Özetle, Erdoğan’ın önümüzdeki günlerde kabineye sürpriz isimler atayacağı kulislerde konuşuluyor.

 

Murat POLAT

Anayurt

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset-gündem Haberleri