Kabin Memuru Alımı Kasım 2016

SunExpress İş arayanlara müjdeyi verdi, iş garantili ve ücretsiz pilotluk eğitimi verilecek. SunExpress ayrıca kabin memuru alıyor.

Kabin Memuru alımı için şartlar: T.C. vatandaşı olmak ve T.C. Pasaportuna sahipseniz, 20 - 35 yaşları aralığında, Yurt içi en az lise diploması veya Yurt dışında okumuş olan adaylarımızdan lise denklik belgesi ibraz edebilecekseniz, İyi derecede Türkçe ve İngilizce biliyorsanız (ek dil tercih sebebidir), Bayan adaylar için 1.60 m - 1.80 m boy arasında ve uygun boy-kilo orantısına sahipseniz, Bay adaylar için 1.65 m - 1.85 m boy arasında ve uygun boy-kilo orantısına sahipseniz, Kabin memuru üniforması giyildiğinde, vücudunun görünecek yerlerinde dövme, piercing, yara izi vb. bulunmuyorsa, Dış görünüşüne özen gösteriyor ve İyi derecede yüzme bilmek

Kabin Memuru alımı yapılacak iller: Adana, Adıyaman, Afyon, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul(Avr.), İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, İstanbul(Asya)

Başvuru ile ilgili tüm detaylar ve online başvuru kılavuzu için buraya TIKLAYINIZ

Özel Kuvvetler Komutanlığı 700 Muvazzaf Ast-subay Alımı tıklayınz

2017 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN
 
2016 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri