Japonlardan müthiş bir hamle geldi.

Dünya milletleri arasında en zekilerinin arasında gösterilen Japonlar yine yaptılar yapacaklarını. Tüm dünya a-şı araştırmalarını takip ederken ve neticelerini beklerken Japonlardan müthiş bir hamle geldi.

Japonlardan muhteşem icat.

Yeni tip koronavirüsü 7 dakika gibi bir kısa bir süre içinde yok eden cihazı icat ettiler. Japonya’da bir firma öyle bir cihaz üretimi yaptı ki ult-raviyole ışınlar sayesinde mikrop ve virüsler yok oluyor.

Tavana monte edilen Care-222 adlı cihaz, iki buçuk metre mesafeden havada bulunan virüs ve mikropların % 99’unu yalnızca 7 dakika gibi bir kısa bir süre içinde yok etmektedir.

Japonya’da ki “Ushio” isimli firma bu cihazı üretirken öyle hassas davrandı ki K-oronavirüsü etkisiz hale getiren ve bunu ultraviyele-UV ışınları sayesinde yapan “Care-222” adlı cihaz insanlara z-arar bile vermiyor.

Columbia Üniversitesi ile birlikte icat edilen Care-222, 254 nanometre dalga boyunda UV yayan alışılmış cihazların zıttına, insana zararsız olan 222 nanometrelik UV yaymakta.

Mikropları etkisiz hale getirirken insanlara z-arar vermeyen cihaz, yüksek riskli otobüs, tren, asansör ve ofis ortamlarının dezenfekte edilmesinde büyük katkı sağlanarak kullanılabilecek.

Tavanına monte edilen Care-222, 2,5 metre mesafeden havadaki virüs ve mikropların % 99’unu 7 dakikada yok etmektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Cinsellik Haberleri

Karaciğer yağlanması olan ünlü oyuncu son halini paylaştı