İzmir DOB Müdürlüğü Sözleşmeli personel alımı yapıyor

İzmir DOB Müdürlüğü Sözleşmeli personel alımı yapıyor

İzmir Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğünün personel ihtiyacının karşılanması üzere Türk Uyruklu Misafir Sanatçı ve Çalışma Grubunda Temsil/Gün Başına pozisyonda çalışmak üzere 2 Orkestra Sanatçısı,( 1 Korno, 1 Viyolonsel) 1 koro Sanatçısı (Bas) alınacak.

Başvuracak adaylardan Yükseköğrenim Kurumu bünyesinde müzik ve sahne sanatları eğitimi veren fakülte, akademi ve konservatuarlardan lisans düzeyinde mezun olmaları ya da son sınıfta öğrenimlerine devam ediyor olmaları şartı aranmakta. Türk Uyruklu Misafir Sanatçı Temsil/Gün Başına Çalışma Grubunda Orkestra ve Koro Sanatçısı olarak çalıştırılacak sanatçılar, Müdürlük Sanat Kurulu’nca dinleme ve denemeye tabi tutulacaklar.Başarılı olan adaylar ile kadro ihtiyacı durumuna göre sözleşme yapılacak. Dinleme ve denemeye branş uzmanı gözlemciler de davet edilebilecek.

Başvurular 28 Ekim 2016 Cuma günü mesai bitimine kadar devam edecek. Başvuruda bulunacak adaylardan özgeçmiş, 2 adet fotoğraf, nüfus cüzdanı fotokopisi ve diploma örneği isteniyor. Başvurular İzmir Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü şahsen yapılacak.Koro sınavı için adaylardan ses egzersizi, adayın belirleyeceği bir Mozart arya veya bir opera aryası ve komisyonca belirlenecek orkestra eserlerinde seçmeler istenilecek.

Korno sınavında Mozart Korno Konçertosu No.2, No.3 veya No.4’ ten biri, sadece 1 ve 2. bölüm, kadanasıyla (Piyano eşlikli), komisyonca sınav sırasında belirlenecek önemli orkestra eserlerinden seçmeler (Çalgının her tür transpozesi dâhil!) istenilecek. Viyolonsel sınavında ise  J. Haydn Do Majör veya Re Majör Viyolonsel Konçertosu, sadece 1 ve 2 nci bölüm kadansıyla (Piyano eşlikli), komisyonca sınav sırasında belirlenecek önemli orkestra eserlerinden seçmeler istenilecek.  başvurular 28 Ekim mesai bitimine kadaR

2017 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN
2016 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri