İşte o sanatçı!

İşte o sanatçı!

Ünlü sanatçı Ömür Gedik, yeni şarkısının klip çekimi için 46 katlı bir gökdelenin tepesine çıktı. Hiçbir güvenlşk önlemi olmadan 150 metre uzunluğundaki binanın tepesinde korkulukların kıyısına yaklaşan Ömür Gedik, ölümle burun buruna geldi. İşte dehşet dolu anları anlatan Gedik’ten açıklamalar.

    
Şarkı sözleri ve şarkıları ile gündeme gelen Ömür Gedik, son şarkısı "Aramışsın" şarkısına 46 katlı gökdelenin üzerinde klip çekti. Klibi çekerken oldukça zorlandığını söyleyen Gedik: "Oraya çıktığımda keşke greenbox kullansaydık dedim ama artık çok geçti. Zor anlar yaşadım. Başka şeyler düşünmeye çalıştım ama çekim bitmek bilmedi, bir daha olsa yapmam" dedi.

O sahneler gerçekten de gökdelenin tepesinde çekildi.. Derin boşluk insanı kendine çekiyor, bu nedenle zor anlar yaşadım. Başka şeyler düşünmeye çalıştım ama çekim bitmek bilmedi. Yükseklik korkusu olanlar klibi izlemeyemediklerini söylüyorlar. King Kong'un gökdelen tepesindeki sahnesini de aynı nedenle izleyemiyorlarmış. Bende yükseklik korkusu pek yoktu. Olsa zaten 46. katta boşluğun kenarına korunmasız yatamazdım.’’ dedi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset-gündem Haberleri