İşte Corona Covid 19 Aşısının Yan Etkileri

İŞTE KORONAVİRÜS AŞISININ YAN ETKİLERİ!

Tüm dünyanın beklediği ve Faz 3 çalışmaları başlatılan koronavirüs aşılarının yan etkileri bir bir açıklandı.

Tüm dünyanın dör gözle beklediği koronavirüs aşısının yan etkileri açıklandı. Dünya genelinde vefat edenlerin sayısı 1 milyonu aşarken 34.8 milyon kişi de koronavirüse yakalandı. Bu tablonun devam etmemesi için hem ülkemizde hem de diğer ülkelerde aşı çalışmaları tüm hızı ile devam ederken ABD’de Faz 3 çalışmaları başlatılan koronavirüs aşılarının yan etkileri açıklandı.

TÜM DÜNYA AŞI İÇİN ÇALIŞIYOR
Dünya Sağlık Örgütü’nün gözetiminde dünyanın pek çok yerinde aşı çalışmaları sürse de şu ana kadar somut bir gelişme yaşanmadı. Koronavirüse karşı net bir aşı henüz kullanımda değil.

Çeşitli ülkelerde çeşitli şirketlerin yürütmüş olduğu ve faz 3 aşamasına gelmiş olan aşı çalışmaları var. Bunlardan Moderna ve Plfzer şirketleri aşılarını gönüllü insanlar üzerinde denemeye Ağustos ayı itibariyle başlamıştı.

GÖNÜLLÜLERİ BULDULAR
Tüm dünyanın dört gözle beklediği koronavirüs aşılarının yan etkilerini haberleştirmek isteyen CNBC gönüllü olarak aşı yaptıran 5 kişiye ulaştı ve bu konu hakkında bilgi edinmeyi başardı. CNBC’nin haberinde 2 kişi Moderna, 3 kişi de Plfzer aşı testine katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Cinsellik Haberleri

Karaciğer yağlanması olan ünlü oyuncu son halini paylaştı