İşte 10 Şubat Erdoğanın açıklayacağı müjde

İşte 10 Şubat Erdoğanın açıklayacağı müjde


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çarşamba günü açıklayacağız dediği müjde belli oldu! Ankara kulislerinden gelen bilgilere göre Erdoğan, 4. faz yardım ödemeleri duyuracak. Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı duyuracağı müjdeyi Erdoğan açıklayacak! Ayrıca Emekliler için de büyük bir sürpriz gelecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gün içerisinde çarşamba günü bir müjdeyi duyuracağız açıklaması vatandaşları heyacanlandırdı. Ankara kulislerinden gelen bilgiye göre daha önce açıklanması beklenen Sicil Affı, Kamu bankalarından devlet destekleri ve faizsiz kredi gibi açıklamalar geleceği biliniyordu. Ancak en büyük sürpriz bunlar değil! Recep Tayyip Erdoğan, 4. faz yardımları ve Emekliye yapılacak zammı açıklayacak!

4. Faz yardımlar başlıyor!

Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk açıklayacağı sürpriz 4. faz yardımlar! 1000 TL ödeme başvuran tüm vatandaşlara verileceğini, hiç almayanların önce alacağı bir müjde duyurulacak! Erdoğan ve Aile Çalışma Bakanı hazır bulunacağı müjde de detaylar belli oldu!

4. Faz ödemeleri cuma günü başlayacak!

4. faz ödemeleri başta Emekliler, ihtiyaç sahipleri dul ve yetimler olmak üzere başlayacak. 1000 TL ödemeler için az da olsa sürpriz bir zam imkanı da var ancak Çarşamba gününe kadar net değil! Ancak 4. faz yardım ödemeleri cuma günü hesaplara yatırılacak ve hiç ödeme almayanlara önce verilecek!

Emeklilere Bayram harçlığı zammı!

Erdoğan’ın açıklayacağı bir diğer müjde Emeklilere bayram harçlığı olacak! Recep Tayyip Erdoğan, 2000 TL olan ve iki bayramda alınan bayram harçlığı için 2500 TL çıkartıldığını duyuracak! Recep Tayyip Erdoğan’ın 2500 TL Nakit ödeme müjdesi vatandaşı sevince boğacak!

Hemen alınabilir olacak!

Recep Tayyip erdoğan’ın vatandaşa müjdesi sonrası 2500 TL çıkartılacak Emekli bayram harçlığı 3 ay içinde tek sefer de alınabilecek. Başvuru yapmayan Emeklilere ise 1250 TL 1250 TL olmak üzere iki seferde ödenecek! Ancak ilk gelen bilgiler hemen alınabilir olması olacak!

10 Şubat 2021 Erdoğan’ın müjdesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Çarşamba günü sizlere birçok güzellikleri takdim edeceğim” diyerek verdiği müjde için 2 gün daha beklenilecek. 10 Şubat 2021 çarşamba günü Erdoğan tüm Türkiye seslenecek.

Erdoğan 10 Şubat 2021 çarşamba günü 2 büyük müjdesi haricinde Esnaf ve Lokantalarla ilgili kararı, vergi affı ve Sokağa Çıkma kısıtlamasıyla ilgili yeni bilgileri de duyuracak

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Siyaset-gündem Haberleri