İstanbul Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapacak

İstanbul Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapacak

İstanbul Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığına Sözleşmeli Bilişim Personeli pozisyonunda istihdam edilmek ve tam zamanlı çalıştırılmak üzere sözlü sınavla toplam yedi personel alınacaktır.

En az dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği, fen- edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik bölümlerinden mezun adayların başvuruları alınacaktır.

Sistem uzmanı, proje yöneticisi ve Yazılım Geliştirme Uzmanı alımı için başvuru yapacak adaylar 23 Mart - 20 Nisan 2016 tarihleri arasında İstanbul Üniversitesi web sayfasındaki iş talep formu ve istenen evraklarla birlikte şahsen veya posta yoluyla İstanbul Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına başvuru yapabilecektir.

Yazılı sınav 27 Nisana 2016 tarihinde İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nde yapılacaktır. Uygulamalı sınav tarihi ise yazılı sınav tarihinden itibaren en geç on beş gün içerisinde üniversitenin web sitesinde ilan edilecektir. Yazılı ve sözlü sınava alım yapılacak sayının 4 katı kadar aday çağrılacaktır. KPSS sınav puan şartı aranmayan ilan için tüm aşamaları başarı ile geçip göreve başlayanlar aylık 8688 TL ile 17336 TL brüt maaş alacaktır.

2016 KPSS VE PERSONEL- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN
 
2016 KPSS GELİŞMELERİ TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri