İsmail’in Nişanlısı ve Annesi

İsmail’in Nişanlısı ve Annesi

Hiçbir şey bırakıp gittiğin gibi değil. Hiçbir şekilde onun adını anma. Bırakıp gittiğin kız gibi değilmiş oğlum. Beni burada öldürdüler. Ben neler çektim. Hiçbir şey bırakıp gittiğin gibi değil. Bana neler yaşattılar sen gittikten sonra. Bunlar yılanmış oğlum…

Bu tuhaf telefon konuşmasının akabinde İsmail, ada konseyinde ağlayarak üzüntüsünü ifade etmişti. Acun Ilıcalı, isterse nişanlısı ile konuşmasına müsaade etsede o yeniden annesiyle konuşmak istediğini dile getirmişti.

Buradan öteki ayrıntılara ve İsmail’in ikizi Turan Balaban’ın durumla alakalı açıklamaları şu şekilde;

”Ben senin bıraktığın Gamze’yim. Seninle yatıp kalkıyorum, seninle yiyip içiyorum. Ailevi bir mevzu. Bu kadar büyütülecek bir mevzu değil.”Programda İsmail’in nişanlısıyla yaptığı telefon konuşmasına tanık olduk.

Konuşmada Gamze Atakan, İsmail’i havaalanından yolculadığı İsmail’in ailesinin rahatsız olduğunu dile getirdi.

Meğer İsmail’in ailesi nişanlılık durumunun bilinmesini istemiyormuş. Esas sorunlar aslında bu noktada başlamış.

İsmail’in nişanlı olduğu bilinmesinin SMS oylarını olumsuz etkileyeceğini düşünmüşler. Durumun arka yüzünde kadının akrabaların da gazına gelmesi var.

Hepimizin tahmin ettiğim gibi öyle büyütülecek bir olay değilmiş. Tipik pek çok evde olacağı gibi dolduruşa gelmiş bir kaynanamız var.

O eş, dost, akrabalar da ne uyanıkmış öyle! Nişanlı olduğu öğrenilirse genç kızların İsmail’e SMS atmayacağını falan düşünmüşler.. Gerçekten tuhaf

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Cinsellik Haberleri

Karaciğer yağlanması olan ünlü oyuncu son halini paylaştı