İŞ BANKASI Müfettiş Yardımcılığı Sınavı 2019

İŞ BANKASI Müfettiş Yardımcılığı Sınavı 2019

Bankamızın bilgi sistemleri ve bankacılık süreçlerinin, Genel Müdürlük bölümlerinin,yurt içi, yurt dışı şubelerinin ve yönetiminikontrol ettiği iştiraki olan kuruluşlarınınve bilgi teknolojilerinin denetimindegörevlendirilmek üzere Müfettiş Yardımcılarıalınacaktır.

Başvurular 10 Eylül – 30 Ekim 2018tarihleri arasında kabul edilecektir. Sınavın

ilk aşaması 11 Kasım 2018 tarihinde

gerçekleştirilecektir.

BAŞVURU KOŞULLARI:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.İngilizce, Almanca ve Fransızca dillerindenbirini çok iyi derecede bilmek, aşağıda yer alanyabancı dil seviye tespit sınavlarından asgariolarak belirtilen sonuçları elde etmiş ve budurumu başvuru süresinin sonu olan 30 Ekim2018 tarihine kadar mys@isbank.com.tr adresineulaştıracağı sertifika ya da internet üzerindentemin edilen sonuç belgesiyle belgeleyebilmek.(İletilecek sertifika muhtemel işe başlama tarihiolan 02.01.2019 itibarıyla da geçerli olmalıdır.)

Yabancı Dil Sınav / Kurum AdıTOEFL-IBT 85DALF C1DALF C2699GOETHE ENSTİTÜSÜFRANSIZ MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI

(Fransız Kültür Merkezi)TEF(Fransız Kültür Merkezi)Goethe Zertifikat C1 (ZMP)Goethe Zertifikat C2 (GDS)Puan / SeviyeİngilizceAlmancaFransızcaTOEFL sınavına yeni girecek adaylar, 1239 kodnumarasını belirterek sonuçlarını Bankamıza dagönderebilirler. İngilizce sertifikası olarak sadeceTOEFL-IBT kabul edilmektedir. TOEFL sınavınınCBT ve PBT versiyonları kabul edilmeyecektirYazılı sınav tarihi itibarıyla 30 yaşını doldurmamışolmak. (11.11.1988 ve sonrasında doğanlarbaşvurabileceklerdir.)

Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış ya da enerken 2019 yılı Haziran ayına kadar erteletmişolmak. (Sınav tarihinde askerlik görevini yürütmekteolanların en geç 02.01.2019 tarihi itibarıylaterhis olacak durumda bulunmaları gerekmektedir.)

Üniversitelerin en az 4 yıl süreyle eğitim verenfakültelerinin ya da en az 4 yıl süreyle eğitim verenyüksekokulların aşağıda belirtilen bölümleriylebunların yetkili makamlarca tanınmış, Türkiye veyabancı ülkelerdeki eşleniklerinin birinden mezunolmak. (Bu kapsamda, en geç 20.12.2018 tarihindemezun olup bu durumu aynı tarih itibarıylabelgeleyebilmek gerekmektedir.)

İLAN KILAVUZU İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri