İntihar etti!

İntihar etti!

Milli Piyango büyük ikramiyesi, herkesin hayallerini süslüyor. Fakat piyangoyu isabet ettirip hayatı alt üst olanların da sayısı bir hayli fazla. İşte fazla paranın da mutluluk getirmeyeceğinin kanıtı niteliğinde yaşanmış olaylar.
 

Milli piyango talihlisi intihar etti! İşte o talihsiz zenginler!

    

 
2005 yılında büyük ikramiyeyi kazanan Ahmet Bayram adlı vatandaş, ilk iş olarak kendine bir peruk aldı. Daha sonra kendini gece hayatına kaptıran Bayram, bütün parasını arkadaşlarıyla harcadı. Bu arada eşini de boşayan Ahmet Bayram, ilk iş olarak kendine peruk aldı. İstanbul'a yerleştikten sonra eşini de boşadı. Gece hayatı, kumar ve dostlarla yediği paranın sonunda intihar etti.

 

EVİNDE DONARAK ÖLDÜ


 
41 yıl önce Milli Piyango biletine büyük ikramiye isabet eden Mehmet Sarıoğlu, ilk iş olarak köyünde bir ev yaptı ancak bir süre sonra parası kalmayınca komşularının verdiği yemeklerle hayatta kalmaya çalıştı. Yeşil kart sahibi Sarıoğlu, devletten aldığı yaşlılık maaşıyla geçimini sürdürürken kısa bir süre önce evi yandı. Köylüler aralarında topladıkları paralarla evi tamir ettirdi. Kimsesi olmayan Sarıoğlu'nu öldükten sonra yapılan otopside donarak öldüğü belirlendi.


YENİDEN MEMUR OLMAK İSTİYOR

Milli Piyango biletine ikramiye isabet eden bir diğer isim olan Ayhan Yalçınkaya, öneceden memurluk yapıyordu. Ayhan Yalçınkaya, zengin olduktan sonra bıraktığı memurluğuna dönmeye çalışıyor. Milli Piyango'dan 12 yıl önce büyük ikramiyeyi kazanan Yalçınkaya, "Eskiden daha güzel bir hayatım vardı. Dostlarımı kaybettim. Devlet memurluğuna devam etseydim param olmayacaktı ama huzurum olacaktı. O zaman çok mutluydum. Devlet memurluğuna geri dönmek istiyorum. Ticaret hayatından bıktım. Buradan herkese sesleniyorum, para her şey değildir. İnsanın hayatında ne dost ne de tutunacak dal kalıyor" diyerek, huzurun önemini vurguladı

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset-gündem Haberleri