İngiltere'de doktorlardan önemli uyarı

DOKTORLARDAN FLAŞ UYARI! KORONAVİRÜS KAYNAKLI YENİ HASTALIK...

Çocuklarda koronavirüs kaynaklı yeni hastalık
İngiltere'de doktorlardan önemli uyarı! Yapılan uyarıda çocuklarda koronavirüs kaynaklı yeni hastalık görülmeye başlamış olabileceği belirtildi. Çocuklarda bu belirtiler görüldüğü taktirde hemen hastaneye sevk edilmesi belirtildi.
 
İngiltere’de doktorlar tarafından uyarı yapıldı. Yapılan uyarıda çocuklarda koronavirüs kaynaklı yeni bir hastalığın görülmeye başlamış olabileceği belirtildi. Hastalığın yoğun bakımda tedavi gerektirecek şekilde olduğuna dikkat çekildi. İşte hastalığın belirtileri…

İngiltere Ulusal Sağlık Sistemi NHS’in uyarısında “İngiltere’de çocuklar arasında Covid-19’la bağlantılı bir inflamatuar sendromu ya da henüz ne olduğu tespit edilemeyen yeni bir bulaşıcı patojenin görülmeye başlaması kaygı yaratmıştır” denildi. Uyarıda bu hastalığın hem koronavirüs testleri pozitif çıkan hem de bu virüse yakalanmayan çocuklarda görüldüğü belirtildi.

TOKSİT ŞOK SENDROMU
Açıklamaya göre bu yeni hastalıkta ağır Covid-19’un yanı sıra toksik şok sendromu ve atipik Kawasaki Hastalığı belirtileri görülüyor. (Kawasaki Hastalığı’nda orta büyüklükteki damarlarda inflamasyon gelişiyor ve damarlar şişiyor.)


 

KARIN AĞRISI VE MİDE-BAĞIRSAK ŞİKAYETİ
Uyarıda çocuklarda karın ağrısı, mide-bağırsak sorunlarıyla kardiyak inflamasyonu görüldüğüne dikkat çekilerek bu belirtileri gösterenlerin derhal hastaneye sevk edilmesi istendi.


LONDRO’DA VE ÇEŞİTLİ KENTLERİNDE GÖZLENDİ
Çocuklarda görülen yeni rahatsızlığın İngiltere genelinde ne kadar yaygın olduğuna dair bir veri bulunmuyor. Ancak vakaların başta başkent Londra olmak üzere ülkenin çeşitli kentlerinde gözlendiği ifade edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Cinsellik Haberleri

Karaciğer yağlanması olan ünlü oyuncu son halini paylaştı