ING Bank Ağustos 2016 Personel Alımı

ING Bank Ağustos 2016 Personel Alımı

ING Bank Ağustos 2016 için şu anda açık 35 iş pozisyonu bulunmaktadır. İş pozisyonlarında en düşük öğrenim seviyesi önlisans olarak belirtilmiştir. 35 ilandan seçtiğimiz bazılarını sizler için hazırladık.

Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcili alımı için : İşe alınan personel Kahramanmaraş Çağrı Merkezi’nde görev yapacaktır. En az önlisans mezunu, 28 yaşını aşmamış, 7/24 vardiyalı çalışma sisteminde çalışmaya istekli ve uyum gösterebilecek, İletişim becerileri yüksek, Kendisine güvenen, Satış ve ikna kabiliyeti yüksek, Müşteri odaklı çalışan, Diksiyonu düzgün, Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış ya da en az 2 yıl tecilli, İşkur'un finanse ettiği işbaşı eğitim programına katılmak isteyen adaylar alınacaktır.

Bireysel Bankacılık Yetkilisi alımı için : ING Bank A.Ş. Marmaris Şubesinde çalışabilecek, Üniversitelerin ilgili Bölümlerinden mezun, Bankaların şube pazarlama pozisyonlarında yönetmenlik için en az 5 yıl, yetkililik için en az 2 yıl deneyimli; Bireysel Bankacılık işkolunda deneyim sahibi, Aktif satış yapabilen, Takım çalışmasına yatkın ve sorumluluk alabilen, Analitik düşünebilen ve iş çözümlerine katkı sağlayabilecek, Aktif araç kullanabilen personel alımı yapılacaktır.

Gişe Yetkili Yardımcısı alımı için : Bartın Şubesinde görevlendirilmek üzere; 1988 ve üzeri doğumlu ,En az lisans mezunu, Üniversitelerin İktisat, İşletme, Maliye, İstatistik, Ekonomi, Uluslararası İlişkiler, Ekonometri, Turizm İşletmeciliği, Çalışma Ekonomisi, Bankacılık vb. finans bölümlerinden mezun , Erkek adaylar için askerliğini yapmış personel alınacaktır.

Üye İşyeri Yönetmeni alımı için : Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, En az  5 yıl bankacılık  ve en az 2 yıl Üye işyeri satışı konusunda tecrübesi bulunan, Aktif olarak araba kullanabilen, Seyahat engeli bulunmayan,  Müşteri ilişkilerinde güçlü ve müşteri iletişimine açık, Satış ve sonuç odaklı çalışabilen, Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış eleman alınacaktır.

Hazine Kontrol ve Teknoloji Yetkili / Yetkili Yardımcısı alımı için : En az iki yıl deneyim , Şu anda Yetkili/Yetkili Yardımcısı ünvanı ile görev yapan, İletişim becerileri kuvvetli ve ikna kabiliyeti yüksek, Neden sonuç ilişkisi kurabilen ve analitik düşünebilen, Çok iyi seviyede yazılı/sözlü İngilizce bilgisine sahip ve İngilizce raporlama yapabilen,  Bireysel çalışma becerisinin yanı sıra ekip çalışmasında da son derece başarılı olan, Araştırma yapma ve öğrenme isteği yüksek seviyede olan, İnisiyatif alabilen,İyi derecede Microsoft Office program bilgisine sahip personel alımı yapılacaktır.

 ING Bank’ın daha çok ilanına ulaşmak için veya uygun gördüğünüz bir ilana başvurmak için tıklayınız.

2016 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN
 
2016 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri