ING Bank 29 personel alımı yapacak

ING Bank 29 personel alımı yapacak

ING Bank, yurtdışında practica kampı kapsamında 29 açık pozisyon için başvuruları alıyor. ING Bank çatısı altında uluslararası yönetici adayı kampı kapsamında başvurular devam ediyor. ING Bank 29 açık pozisyon için lise ,üniversite, yüksek lisans öğrencileri ve mezunlarının başvurabileceği açıklandı.

ING Bank tarafından kariyer sitesinde yayınlanan ilanda tecrübesiz olan adayların başvurabileceği belirtiliyor. Ayrıca yurtdışında kamp olacağından adaylarda yabancı dil olarak İngilizce aranıyor. ING Bank practica kampında üniversite öğrencilerinin gelecekleri şekillendiriliyor. Kampa katılan öğrenciler bankanın üst düzey yöneticileri ile tanışabilecek, bankada yapılan işlemleri yakından takip edebilecek ve proje yarışmalarıyla kozlarını paylaşabilecek. Kampta başarı sağlayan adaylar uluslararası yönetici adaylığına geçebilecek.

ING Bank kampına başvuru şartları ise; üniversitelerin 4 yıllık bölümlerinin 4.sınıf veya yüksek lisans son sınıf öğrencisi olanlar ve yüksek derecede İngilizce bilen adayların başvurabileceği ifade ediliyor. Başvuru tarihleri 15 Aralık 2016 tarihinde sona erecek. Kamp tarihi ise; 23-24 Şubat 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecek. ING Bank'ın ilanına başvuracak adaylar bankanın resmi internt sitesinden ve kariyer sitelerinden ilana göz atabilir başvurunuzu yapabilirsiniz. Detaylar için TIKLAYINIZ

BU İLANLARIN HARİCİ ONLARCA KURUM DAHA PERSONEL ALIYOR HEPSİ GÜNCEL GÖRMEK İÇİNBURAYA TIKLAYINIZ

2016 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN
2016 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri