İnebolu Belediye Başkanlığı Personel Alım İlanları 2016

İnebolu Belediye Başkanlığı Personel Alım İlanları 2016

 Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile duyurulan ilanlara başvurabilmek için Türkiye İş Kur sistemine kayıtlı olmak gerekmektedir. 

İnebolu Belediye Başkanlığı Personel Alım İlanları 2016 yılında şu an için alınacak personeller asgari ücretli, vasıflı olarak tam zamanlı 4 personel istihdam edilecektir. Özellikle alınacak kişiler başvurdukları poziyon için vasıflı olduklarını belge ile ispatlamaları istenmektedir.

ALINACAK PERSONELLER
- Bilgi İşlem Destek Sorumlusu :1 Kişi
- Et ve Et Ürünleri İşlemecisi : 1 Kişi
- Liman Pompa ve Tank Saha Operatörü: 1 Kişi
- Peyzaj Uygulama ve Süs Bitkileri Teknikeri : 1 Kişi

ŞARTLAR
- Liman Pompa ve Tank Saha Operatörü için en az ilköğretim mezunu olmak ve Petrol kirliliğine karşı hazırlıklı olma, müdahale ve işbirliği ( (OPRC) bilinci belgesi ve Yangın Güvenlik Eğitimi belgesi bulunmak, şartlarını yerine getirmek.
- Peyzaj Uygulama ve Süs Bitkileri Teknikeri için KPSSP93 ten en 60 almış olmak ve Milli Eğitim Bakanlığından alınmış Bilgisayar işletmenliği-Operatör belgesi bulunmak şartlarını yerine getirmek.
- Bilgi İşlem Destek Sorumlusu için KPSSP3'ten en az 60 almış olmak ve Milli Eğitim Bakanlığından alınmış Bilgisayar işletmenliği-Operatör ve Bilgi işlem Destek Elemanlığı üzerine mesleki yeterlilik belgesi bulunmak şartlarını yerine getirmek.
- Milli Eğitim Bakanlığından alınmış Usta ve Usta Öğreticilik Belgesi bulunmak şartlarını yerine getirmek.

İnebolu Belediye Başkanlığı Personel Alım İlanları 2016 için son başvuru tarihi 18 Nisan 2016'dır. Noter çekilişi Belediye Başkanlık odasında 22.04.2016 tarihinde saat 10.00 ‘da yapılacaktır. İlana başvurmak isteyen kişiler İnebolu Belediye başkanlığına başvurmaları gerekmektedir.

2016 KPSS VE PERSONEL- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN
 
2016 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri