İmamoğlu 23 Haziran seçimleri için ilk başlangıcı sosyal medyadan yaptı

İmamoğlu 23 Haziran seçimleri için ilk başlangıcı sosyal medyadan yaptı

İmamoğlu 23 Haziran seçimleri için ilk başlangıcı sosyal medyadan yaptı
YSK’nın İstanbul Büyükşehir Belediye seçimlerinin yenilenmesi kararını almasının ardından CHP seçmeninin #HerŞeyÇokGüzelOlacak etiketiyle paylaşımlarda bulunmuştu. İmamoğlu’da aynı etiketle yerel seçimlere tekrardan hazırlandığını duyurdu.
Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan İmamoğlu, “Kıymetli hemşehrilerim, YSK bir karar verdi. Hakkımızı yedi. Anamızın ak sütü gibi helal olan, kazandığımız seçimi elimizden aldı. Bunları biliyoruz. Ama hesaplaşmanın vakti değil. Süreç önümüze bakmanın 23 Haziran’a hazırlanmanın vakti ve aynı zamanda mağduriyetimizi de anlatmanın vakti. Vatandaşlarımızla beraber bütün İstanbul’un oyuna, 16 milyon insanın oyuna talip olduğumuzu tekrar herkese anlatmanın vakti. Ben size şunu söyleyeyim; her şey çok güzel olacak diyoruz, kesinlikle olacak” dedi.

İmamoğlu konuşmasında ayrıca vatandaşı da her şey çok güzel olacak diyen hemşehrilerim, İstanbul’da yaşayan beni seven herkes mutlaka bazı şeylere de dikkat etmeli diyerek konuşmasını şu şekilde sürdürdü; “Her şey çok güzel olacak diyen hemşehrilerim, kimseyi ötekileştirmemeli, ne yapmalı biliyor musunuz? Mutlaka komşusunun evine gidip iftar açmalı. Ramazanda hemşehrilerini selamlamalı, süreci anlatmalı. Hatta iftara davet etmeli. Her şey çok güzel olacak diyen hiçbir hemşehrim, sosyal medyada kimseyi ayrıştıran bir dil kullanmayacak, kucaklayacağı. Biz milli, dini bütün inançlarıyla toplumun her kesimini kucaklamaya varız dedik. Bunu yaşatmaya devam edecek, her şey çok güzel olcak diyen vatandaşlarım. Ben seçilmiş bir belediye başkanı olarak İstanbul’un her yerini gezeceğim ama aynı zaman da bu seçim bir demokrasi mücadelesidir. Biz demokrasi mücadelesini güler yüzle vereceğiz, mutlulukla vereceğiz. İnsanların yüreğine umudu ve sevinci vereceğiz.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset-gündem Haberleri