İddialara Göre Erdoğan'a Ulaşan Seçim Anketi

İddialara Göre Erdoğan'a Ulaşan Seçim Anketi

 Muhalif duruşuyla bilinen Aydınlık gazetesi yazarı İsmet Özçelik, yazdığı yazısında İstanbul seçimleriyle ilgili açıklama yaptı. İddialara göre seçim anketi Erdoğan'a ulaşan bir ankettir dedi. 31 Mart'ta daha önce AKP'ye oy veren seçmenin yüzde 4'ünün sandığa gitmediğini ve bu oranın artacağını söyledi. MAK danışmanlık şirketinin sahibi M. Ali Kulat'ın twitter mesajının tartışma yarattığını ifade etti. Seçim yenilenirse seçmenin yüzde 16'sının oyunun değişeceğini ve bunların yüzde 75'inin 31 Mart'ta AKP'ye oy verdiğini açıkladı. Bu arada, Kulat'ın araştırmasının Erdoğan'a ulaşıp ulaşmadığını merak ettiğini fakat ulaşmış olduğunu söyledi.

Aydınlık gazetesi yazarı İsmet Özçelik seçim anketi ile ilgili iddialarda bulundu, 31 Mart yerel seçimleri İstanbul sonuçlarına itiraz sürecine dair değerlendirmelerde bulundu. Özçelik, MAK danışmanlık şirketinin sahibi M. Ali Kulat'ın araştırmasının Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seçim anketi için ulaştığını yazdı.

Endişe hakim. Seçim iptal edilirse AKP'de küçük bir grup sevinecek. Ama genelde endişe hakim. Bu işin nereye gideceğini kestiremiyorlar. Yeni gerilimlerden kaygılılar. Ekonominin daha da bozulacağını düşünüyorlar. 31 Mart'ta daha önce AKP'ye oy veren seçmenin yüzde 4'ü sandığa gitmemişti. Bu oranın artacağı görülüyor. MAK danışmanlık şirketinin sahibi M. Ali Kulat'ın Twitter mesajı tartışılıyor. Seçim yenilenirse seçmenin yüzde 16'sı oyunu değiştirecek. Bunların yüzde 75'i 31 Mart'ta AKP'ye oy vermiş. Bu arada, Kulat'ın araştırmasının Erdoğan'a ulaşıp ulaşmadığını merak ettim. Ulaşmış. Şimdilik durum bu. Ama bu hamur daha çok su çeker. İzliyoruz."

MEMURLARAHABER.COM ÖZEL HABER

İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset-gündem Haberleri