İçişleri Bakanlığı PERSONEL Alımı

İçişleri Bakanlığı PERSONEL Alımı

İçişleri Bakanlığı, merkez teşkilatında boş bulunan dernekler denetçi yardımcılığı kadrolarına 10 kamu personeli alımı yapacak. Devlet Personel Başkanlığının (DPB) yayınladığı ilana başvurular 14 Kasım tarihinde başlayıp 18 Kasım 2016'da sona erecek. Sözlü sınav ile yapılacak alım için mülakat tarihi 20-22 Aralık 2016 olarak belirlendi. Belirlenen KPSS alt sınırı ise 70 puan olarak belirtiliyor.

İçişleri Bakanlığı denetçi yardımcılığına başvurmak için adayların Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen şartları karşılaması gerekiyor. En az dört yıllık lisans eğitimi veren hukuk, iktisat, siyasal bilgiler, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakültelerinden mezun adaylar ilana başvurabilir. Ayrıca adayların 2015 KPSS P59 puan türünden en az 70 puan almış olması gerekiyor. En yüksek puanlı 60 aday sözlü sınav için çağrılacak.

Adaylar başvurularını e-devlet sistemi üzerinden gerçekleştirecekler. 14 Kasım'da başlayacak olan başvurular için adayların e-devlet şifresi olması veya şifre temin etmeleri gerekmekte. Başvuruların ardından sözlü sınava girmeye hak kazananların listesi 21 Kasım 2016 tarihinde İçişleri Bakanlığının internet sitesinden açıklanacak. Sözlü sınav tarihleri ise 20-22 Aralık 2016 olarak açıklandı. İlana ulaşmak için BURAYA TIKLAYINIZ ( Görüntüleyemiyoranız PDF acrobat indiriniz)

2016 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN
 
2016 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri