İçişleri Bakanlığı 331 Personel Alımı Yapacak

İçişleri Bakanlığı 331 Personel Alımı Yapacak

Merkezi Atama ile toplam 331 personel alımı yapılacak
 BAKANLIK 331 Personel Alacak

İçişleri Bakanlığı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylunun belirttiği 137 kurumdan bir tanesi olmakta ve kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 3 ünvanda 331 personel alacak.
 

 KPSS 2016-1 KadrolarıAdet
1VHKİ305
2Teknisyen  20
3Tekniker   6


Yukarıda verilmiş olan VHKİ, Teknisyen ve Tekniker pozisyonlarına personel alımı yapacak olan İçişleri Bakanlığında istihdam etmek isteyen adayların 22 Haziran tarihi ile başlayacak olan Merkezi Atamaya başvurması gerekmektedir. Söz konusu merkezi atama ile 10 binden fazla personel alımı yapılacak. Başvurma istediğiniz kontenjanları seçmeden önce mutlaka nitelik kodunu sorgulamanız ve kendinizin bu niteliğe sahip olduğunu bilmeniz gerekmektedir. Aksi halde başvurunuz kabul edilmeyecek.

Son başvuru tarihi ise 1 Temmuz olarak belirtilmiş olup adayların başvurularının onaylanması için 1 Temmuz ya da 2 Temmuz tarihine kadar mutlaka 15 liralık onay ücretini Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinin anlaşmalı olduğu bankalara kendi TC kimlik numaraları yatırmaları gerekmektedir. BUNUN GİBİ MEMUR - PERSONEL LAIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri