Hastanelere KPSS’siz Binlerce Personel Alınacak

Hastanelere KPSS’siz Binlerce Personel Alınacak

2018 yılı içerisinde kamu kurumlarında çalışmak isteyenler yapımı devam eden büyük projeler ile memur olma şansını elde edecekler. KPSS’siz kamu personeli alımları ile birçok personelin istihdam edilmesi planlanıyor. Yapımı devam eden Şehir Hastaneleri bünyesine KPSS şartı olmadan çok sayıda personel alımı ile bir çok kişiye çalışma fırsatı doğacak.

Yapımı devam eden projelerin 2018 yılında hizmete girmesi ile on binlerce personel alımının yolu açıldı. 2018 yılında hizmete girecek olan şehir hastanelerinde görevlendirmek üzere binlerce personel alınacak. Şehir hastaneleri bünyesinde görev yapmak üzere binlerce personel alınacak. Başvurular ise yine 2018 yılı içerisinde başlayacak.

Mersin’de yeni açılan şehir hastanesi ile birlikte başlayan şehir hastaneleri arasında olan Kayseri, Bursa, İzmir Bayraklı, Kocaeli, İstanbul Başakşehir, Manisa, Isparta, Gaziantep, Adana, Elezığ, Yozgat ve Ankara Bilkent şehir hastanelerine de çok sayıda personel alımı yapılacak.
 
27 bin yatak kapasitesi ile 16 Şehir Hastanesinin, 2018 yılında hizmet vermeye başlaması planlanıyor. 2018 yılı sonuna kadar da Türkiye genelinde toplam 43 bin yatak kapasiteli 34 şehir hastanesi hizmete girecek. Bu hastaneler tamamlandığında on binlerce kişiye iş kapısı açılacak.

Hastaneler için personel alım ihaleleri genel sekreterlikler tarafından yapılıyor. Bu nedenle yeni açılacak olan veya mevcut hastanelere başvuru için genel sekreterliklere CV bırakılması gerekiyor.

MEMUR PERSONEL ALIMLARINI  SİTE SİTE DOLAŞMADAN BİLDİRİYORUZ TIKLAYIN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİRİN TÜRKİYEDE TEK

2018 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK KPSS 2018 PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

2018 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET
Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri