HANİFE'NİN SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI OLAY OLDU!

HANİFE'NİN SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI OLAY OLDU!

Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal geçtiğimiz günlerde Kemal Ayvaz ile sürpriz şekilde evlenmişti. Sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Hanife Gürdal, geçtiğimiz sene başörtüsünü çıkarmıştı. Gürdal, eşi Kemal Ayvaz ile başörtülü fotoğraf paylaşınca 'kapandı mı?' soruları akıllara geldi.

 

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren fenomen gelin adayı Hanife Gürdal, geçtiğimiz günlerde evlendiği Kemal Ayvaz ile başörtülü fotoğrafını paylaştı. Gürdal, geçtiğimiz sene yaz aylarında başörtüsünü çıkardığı için günlerce konuşulmuştu. 

Yıllar önce katıldığı evlilik programlarıyla adını duyuran ve iki hafta önce ani bir kararla fotoğrafçı Kemal Ayvaz ile evlenen Hanife Gürdal, başörtüsü takarak poz verdi.

BAŞÖRTÜLÜ FOTOĞRAF PAYLAŞTI

Sosyal medya hesabını en aktif kullanan isimlerin başında gelen fenomen gelin adayı Hanife Gürdal, geçtiğimiz sene başörtüsünü çıkardı. Başını açtığı için uzun süre gündemde kalan ve çok konuşulan Gürdal, dün Instagram hesabının hikaye kısmından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Başörtüsü takan Hanife, eşi Kemal Ayvaz ile fotoğrafını paylaştı.
 
HANİFE YENİDEN Mİ KAPANDI?
Hanife, fotoğrafını ise "Ne yaptık biz" notuyla paylaştı. Yaptığı her paylaşımla günlerce konuşulan Hanife, bu paylaşımıyla da akıllara "Yeniden mi kapandı?" sorusunu getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Cinsellik Haberleri

Karaciğer yağlanması olan ünlü oyuncu son halini paylaştı