Halk Sağlığı Müdürlüğü KPSS'siz 70 personel alıyor

Halk Sağlığı Müdürlüğü KPSS'siz 70 personel alıyor

ağlık Bakanlığı tarafında Aile Sağlığı Elemanı alımı yapılacağı ilan edildi. Konya Halk Sağlığı Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere kamu personeli olmayan Aile Sağlığı Elemanı alımı yapılacak. Alınacak sağlık personelleri 5258 sayılı Kanun ve bu kanuna istinaden yayımlanan yönetmelikler çerçevesinde kamu görevlisi olmayan aile sağlığı elemanı olarak çalışmak üzere sözleşme imzalayacaklar. En az lise mezunu adayların başvuru yapabileceği alımda KPSS puan şartı aranmayacak.

Başvuru yapabilmek için; Ortaöğretim veya yükseköğretim kurumlarının ebelik, hemşirelik, sağlık memurluğu (Toplum Sağlığı) acil tıp teknisyenliği bölümlerinden mezun olmak gerekiyor. Vekil ebe, hemşire olarak çalışan sağlık personelleri de başvuru yapabilecek. Başvurular Türkiye genelinde alınacak ve Konya ilinde ikamet etmek şartı aranmayacak.

Adaylar başvurularını 11 Kasım 2016 tarihi mesai bitimine kadar Halk Sağlığı Müdürlüğü İnsan Kaynakları Şubesine yapabilecekler.

Vekil ebe statüsünde çalışanlar Aile Sağlığı Elemanı olarak sözleşme imzalamak isterse vekil ebe statüsünden istifa etmeleri gerekiyor. Konya Halk Sağlığı Müdürlüğü Aile Sağlığı Elemanı alımı ile ilgili detaylı bilgi, başvuru sırasında istenen belgeler ve ilan metni için BURAYA TIKLAYINIZ

2017 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN
2017 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET
Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri