Güzide'den 7 milyonluk villa açıklaması!

FİYATI ARTTI!

Fenomen Masterchef eski yarışmacısı Güzide Mertcan, 7 milyon TL’lik evi ile sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Evinde yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen Güzide Mertcan, geçtiğimiz günlerde bir Youtube kanalına konuk olarak 7 milyon TL’lik evi hakkında bilinmeyen detayları anlattı. İşte o detaylar.

 

Kendisi de eski MasterChef yarışmacısı olan Uğur Kardaş’ın kanalına konuk olan fenomen Güzide Mertcan, Masterchef yarışması kadar eviyle de gündeme gelmişti.

Güzide Mertcan, magazin gündemine bomba gibi düşen 7 milyon TL’lik lüks villa ile ilgili şu açıklamaları yaptı: ‘’ "Evin neden bu kadar olay olduğunu ben de anlamadım. Bir sürü haber sitesinde çıktı ve siyasi bağlantı olduğu için olay oldu. Evi siyasete bağladılar. Buna hak veriyorum çünkü insanlar 'Helal para kazanmamış' gibi düşünüyorlar. Bu ev benim tarzım değil. Biz bunu satarız diye yatırım olarak aldık. Türkiye'de yaşanan bazı olaylardan dolayı satamadık. Bu ev bizim için çok büyük. Biz bu evi şu an 2+1 olarak kullanıyoruz. Biz bu evi 4 yıldır satıyoruz. Yarışmadan sonra olmadı yani. Yarışmadan sonra evin değeri arttı satıyoruz falan dermişim."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset-gündem Haberleri