Güntekin Onay canlı yayında açıkladı! Fenerbahçe'nin yeni hocası...

Güntekin Onay canlı yayında açıkladı! Fenerbahçe'nin yeni hocası...

Futbol konseyi programında hem sunucu hem de yorumcu olan Güntekin Onay, Fenerbahçe Başkan vekili Semih Özsoy'un açıklamalarının ardından açıklamalarda bulundu.
Semih Özsoy, aradıkları teknik direktörü tarif ederken, “F.Bahçe’yi ve Türkiye’nin gerçeklerini bilen biri olmalı. Türkiye’de futbol başka türlü oynanıyor” dedi. Haklı mı?

Futbol konseyinde Hıncal Uluç, Uğur Meleke, Mehmet Arslan ve Güntekin Onay bu soruya cevap aradı.

Haber ile ilgili metin girin!.

TAKIMI ŞİMDİDEN KURMAYA BAŞLAMALI 

Türkiye'de başka futbol oynandığı doğru. Ama bunun sorumlularının başında Semih Özsoy’un Fenerbahçe’si geliyor. Fenerbahçe bu sezonu unutup, gelecek sezonun takımını şimdiden kurmaya başlamalı. Bu da bir an evvel, tüm taraftarın hatta rakip camiaların saygı duyacağı Jupp Derwall, KarlHeinz Feldkamp gibi bir ismi getirip ona Türkiye ve Fenerbahçe’yi tanıma fırsatı tanımakla olur.

Haber ile ilgili metin girin!.

SEMİH ÖZSOY, KOCAMAN'I İŞARET EDİYOR 

Semih Bey haklı. Ne yazık ki evrensel futbol gerçekleri burada geçerli değil. Ajax ile geçen sene Real Madrid, Bayern Münih ve Juventus gibi devlere futbol dersi veren Erik Ten Hag’ı getirse Fenerbahçe, burada başarılı olma şansı yok.

Haber ile ilgili metin girin!.

Türkiye’de daha sert, faulün sistematik bir plan olduğu, temaslı ve yavaş bir futbol oynanıyor. Semih Özsoy’un Fenerbahçe’yi ve Türkiye gerçeklerini bilen teknik adam ifadelerinden ilk adresin Aykut Kocaman olduğunu işaret ediyor. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset-gündem Haberleri