Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği Memur Alımı

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği Memur Alımı

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği tarafından personel alımı yapılacağı duyuruldu. Yapılan açıklamaya göre 5 kişi Uzman Yardımcısı olarak, 4 kişi İdari Memur ünvanıyla toplam 9 kişi istihdam edileceği açıklandı. Başvurular 30 kasım 2016 tarihine kadar şahsen yapılması gerekmektedir.

5 Uzman yardımcısına başvurmak için şartlar: 01 Ocak 2016 tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olması (01 Ocak 1982 ve daha sonra doğanlar) Kamu haklarından mahrum bulunmaması gerekmektedir. Uzman Yardımcılığı kadrosu için İngilizce’den 2015 2016 yıllarına ait Yabancı Dil Sınavlarından (YDS) en az 70 puan veya uluslararası kabul gören dil sınavlarından ÖSYM tarafından yayımlanan Yabancı Dil Eşdeğerliğine göre 70 puana karşılık gelen asgari puanı almış (İkinci yabancı dil tercih sebebi olacaktır.) olması gerekmektedir. 4 yıllık Yüksek öğrenim Kurumlarından, Siyasal Bilgiler, Hukuk, İİBF, İktisat İşletme ve Mühendislik, Kamu Yönetimi, Uluslar Arası Ticaret, Matematik, İstatistik, Endüstriyel Tasarım, Endüstri Ürünleri Tasarımı ve Grafik Tasarımı bölümlerinden mezun olmak şart. 4 5 Temmuz 2015 veya 22 29 Mayıs 2016 tarihlerinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavlarında KPSS P3 puan türlerinden 70 ve yukarı puan almış olması gerekmektedir.

4 İdari Memur alımına başvurmak için şartlar: 01 Ocak 2016 tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olması (01 Ocak 1982 ve daha sonra doğanlar) Kamu haklarından mahrum bulunmaması gerekmektedir. 4 yıllık Yüksek öğrenim Kurumlarından, Siyasal Bilgiler, Hukuk, İİBF, İktisat İşletme ve Mühendislik, Kamu Yönetimi, Uluslar Arası Ticaret, Matematik, İstatistik, Endüstriyel Tasarım, Endüstri Ürünleri Tasarımı ve Grafik Tasarımı bölümlerinden mezun olmak şart. 4 5 Temmuz 2015 veya 22 29 Mayıs 2016 tarihlerinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavlarında KPSS P3 puan türlerinden 70 ve yukarı puan almış olması gerekmektedir.

Başvuru esnasında gerekli belgeler: İş Talep Formu, T.C. Kimlik numarası yazılı beyanı (Nüfus Cüzdan fotokopisi üzerine "doğruluğunu beyan ederim” ibaresinin yazılarak imzalanması) İki adet vesikalık fotoğraf, Öğrenim Diploması veya mezuniyet belgesinin fotokopisi (Yurt dışındaki üniversitelerden mezun olan adaylar için denklik belgesi ile birlikte) KPSS Sonuç Belgesi, Uzman Yardımcısı kadrosuna başvuran adaylar için Yabancı Dil Sınavından asgari puanı aldığını gösterir belge ve Güncel Özgeçmiş (CV) ile beraber şahsen başvurulucaktır.

KILAVUZ İÇİN TIKLAYINIZ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri