Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 2017 Yılında 1000 Personel Alacak

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 2017 Yılında 1000 Personel Alacak

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından hazırlanan 2016-2017 döneminde uygulanması öngörülen plana göre ve 15 Temmuz’da yaşanılanlardan sonra binlerce memurun işlerine son verilmesi sebebiyle personel alımı yapılacağı planlanıyor.

Tarih olarak tahmini bir tarih vermekle beraber 2017 yılının başları işaret ediliyor. Planlara göre KPSS puanı hesaba alınarak 1000 personeli açıktan atayacakları düşünülmektedir. Alınması düşünülen 1000 personelin tecrübe sahibi olması için ve yaptığı işte uzmanlaşması için eğitim verdirmek amacıyla 25 tane de uzman personel alımı yapılması planlanıyor.

15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası, bütün kurumlarda olduğu gibi Gümrük ve Ticaret Bakanlığın’da da açığa almalar gerçekleşti. Türkiye Cumhuriyeti Devleti de halkına daha iyi hizmet verebilmek için devlet kadrolarında oluşan bu açığı kapatmak üzere personel alımı yapacaktır. Personel alımlarının fazla yapılmasının asıl sebebi de budur.

MEMURLARAHABER.COM WEB SİTEMİZİ takip ederek en güncel alımlara ulaşabilir, en hızlı şekilde başvurunuzu yapabilirsiniz. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı alım ilanını yayınladığı zaman da sitemiz üzerinden alımla ilgili tüm detayları öğrenebilirsiniz

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri