GTH Bakanlığı Nisan ayında 1.677 memur alacak

GTH Bakanlığı Nisan ayında 1.677 memur alacak

Tarım Bakanı Faruk Çelik, sosyal medya hesabından 1.677 personel alımı yapacaklarını duyurdu.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada bin 677 sözleşmeli personel alımı ile ilgili duyurunun Nisan ayı içerisinde ÖSYM’nin resmi internet adresinden yayımlanacağını belirtti.

Bakan Faruk Çelik, bakanlığın il, ilçe ve kuruluş müdürlüklerine 1677 sözleşmeli personel alımı yapılacağını kaydetti. Bakanın açıkladığı kadro unvan ve sayıları şu şekilde oldu;

566 Veteriner Hekim, 550 Ziraat Mühendisi, 400 Gıda Mühendisi, 80 Su Ürünleri Mühendisi, 10 Balıkçılık Teknolojisi Mühendisi, 71 Harita Mühendisi olmak üzere toplam 1677 memur alınacak.

 

Tarım Bakanı Çelik, 2016 yılı Bütçe Tasarısı görüşmeleri sırasında bu yıl içerisinde 3 bin 71 personel alımı yapacaklarını açıklamıştı.

Meclisteki görüşmeler esnasında milletvekillerinin sorularına cevap veren Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, “Atama müjdesi bekleyen 2 bin 71 gıda, ziraat, veteriner, harita mühendisi personel bu yıl içinde alınacak, bin sözleşmeli personel de ilgili kuruluşlara alınacak” ifadelerini kullanmıştı.

2016 KPSS VE PERSONEL- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN
 
2016 KPSS GELİŞMELERİ TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri