Giresun Üniversitesi 16 akademik personel alıyor

Giresun Üniversitesi 16 akademik personel alıyor

Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayınlanan ilana göre Giresun Üniversitesine 16 akademik personel alımı yapılacak. Giresun Üniversitesinin Öğretim Üyeliği Kadrolarına 16 akademisyen alımı yapılacağı ilan edildi. Giresun Üniversitesine 4 profesör ve 12 yardımcı doçent alımı gerçekleştirilecek. Adayların başvurularını 24 Ekim 2016 tarihine kadar yapabilecekler. Başvurular profesör kadroları için Personel Daire Başkanlığına, yardımcı doçent kadrosu için ise ilgili Fakülte Dekanlıklarına ve Yüksekokul Müdürlüklerine şahsen yapmaları gerekiyor.

Giresun Üniversitesi profesör kadrolarına adayların; başvurdukları birim, bölüm ve anabilim dalını belirten dilekçelerine özgeçmiş, 2 adet fotoğraf, nüfus cüzdanı örneği, lisans/yüksek lisans diploması, doktora ve doçentlik belgesi, başlıca araştırma eserinin açıkça belirtildiği yayın listesi, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 6 adet dosyayı ekleyerek başvuru yapmaları gerekiyor. Yardımcı doçent kadroları için de aynı belgeleri kapsayan 4 adet dosyayı ekleyerek başvuru yapılacak.

Giresun Üniversitesine alınacak öğretim üyeleri Fen Edebiyat Fakültesi, Eğitim Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Tıp Fakültesi ve Espiye Meslek Yüksekokulunda görev yapacaklar.

İLAN DETAYLARINA ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIINZ

BUNUN GİBİ 2016 MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri