Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Memur Alımı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Memur Alımı

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Memur Alım ilanı yayınladı. Alınacak Personel sayısı 1 kişi olarak açıklandı. Başvurular 14 Kasım 2016 tarihinde sona erecektir. Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Memur alacağını açıkladı. Yapılan açıklamaya göre 1 kişi Büro Memuru (Genel) olarak istihdam edileceği duyuruldu.

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Memur için şartlar: 4 Yıllık Öğrenim Veren Lisans Mezunu olması ve 2016 EKPSS girmiş olan durumu uyan adaylar İş kur iş ilan 00003461719 no ile veya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne Şahsen 14 Kasım 2016 tarihine kadar başvuru şart

Alınacak personel Taleplerde 2016 EKPSS (Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı ) sonuçları geçerli olup; Taleplere EKPSS sınavına giren adayların başvuruları kabul edilecektir.

Başvuracak adaylar Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Memur istihdam edilecek olup çalışma adreside aynı adrestir. İlana başvuracakların kişisel durumu Engelli olanlar başvura bileceklerdir. Başvuracak adaylar iş kur ilan numarası ile 14 Kasım 2016 tarihine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir.

2017 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN
2017 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri