Gece yarısı pazar

EGE'DE ŞAŞKINA ÇEVİREN GÖRÜNTÜLER! GECE YARISI PAZARA AKIN ETTİLER

Koronavirüs tedbirleri kapsamında 11.10.04.2020 tarihi saat 24:00 ile 12.04.2020 tarihi saat 24:00 arasında 30 büyükşehir Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Ordu, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Van ile Zonguldak’ta 2 gün boyunca sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

VATANDAŞLAR PAZARA AKIN ETTİLER
Sokağa çıkma yasağı ilan edilmesiyle birlikte vatandaşlar dün gece saat 24.00’den önce market, fırın ve akaryakıt istasyonlarına akın etti. Market ve fırınlara akın eden vatandaşlar sosyal mesafe kuralını da hiçe saydı.

 

 
Manisa’da Cuma gece yarısı kurulmaya başlanan Cumartesi pazarında tezgahlar açılında vatandaşlar pazara akın ettiler. Pazardaki kalabalık insanların sosyal mesafe kuralına uymadığını da gözler önüne serdi.


Manisa’da Cuma gece yarısı kurulmaya başlanan Cumartesi pazarı da vatandaşların akınına uğradı. 2 günlük yasak nedeniyle alışveriş yapan vatandaşların pazar yerlerinde sosyal mesafe kurallarını hiçe sayması ise dikkat çekti

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset-gündem Haberleri