Garanti Bankası personel alımları yapacak

Garanti Bankası personel alımları yapacak

Garanti Bankası Personel alımı kapsamında Üniversite öğrencisi, yeni mezun personel ve deneyimli personel alımı gerçekleştirecek. Garanti bankası Kariyer tarafından açılan personel alımı ilanları ile onlarca personel alımı gerçekleştirecek.

Garanti Bankası Personel alımı kapsamında yayımladığı pozisyonlarda öğrenciden deneyimli personele, yeni mezun personelden (lise mezunu, yüksekokul mezunu ve lisans mezunu ) tüm öğrenim düzeylerine kadar birçok kesime hitap ediyor. Garanti Bankası öğrenci alımında; Telefon Bankacılığı Müşteri Temsilcisi, Part Time Müşteri Memnuniyeti Müşteri Temsilcisi, Garantili Gelecek, Talent Camp olarak personel alımı gerçekleştirilecek.

Garanti Bankası yeni mezunu personel alımı kapsamında ise; toplamda 22 açık pozisyon bulunuyor. Yeni mezun gişe asistanı, Satış temsilcisi, risk izleme asistanı gibi değişik illerde birçok pozisyona alım yapacak. Alımların genelinde en az önlisans mezunu personel alımı yapacak.

Garanti Bankası deneyimli personel alımı kapsamında ise Güvenlik görevlisi alımı gerçekleştirecek. Garanti Bankası güvenlik görevlisi alımı için en az lise mezunu olunması gerekiyor. Aşağıda bulunan linkten garanti bankası personel alım ilanlarına erişim sağlayabileceksiniz. İlgili link ile eriştiğiniz sayfada altta bulunan Üniversite öğrencisi, yeni mezun ve deneyimli linkleri ile ilgili açık ilanlara erişebilirsiniz. Garanti Bankası 2016 Personel alımı için TIKLAYINIZ.

2016 KPSS VE PERSONEL- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN
 
2016 KPSS GELİŞMELERİ TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET
Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri