Fişi çekildi! Hayranlarını yıkan haber! Ekranlara veda ediyor

Fişi çekildi! Hayranlarını yıkan haber! Ekranlara veda ediyor

Show TV'de pazar akşamlarının iddialı dizisi Yuvamdaki Düşman final yapıyor. Başrollerinde usta oyuncu Nebahat Çehre'nin yer aldığı Yuvamdaki Düşman neden final yapıyor?
Yuvamdaki Düşman Show TV ekranlarında sezona iddialı bir giriş yapmıştı. Ancak reyting savaşlarına yenik düştü. 6. bölümde ekranlara veda edecek. Aşk-ı Memnu dizisi ile büyük başarıya imza atan Nebahat Çehre seneler sonra Yuvamdaki Düşman dizisi ile dönüş yaptı. Ancak Yuvamdaki Düşman final yapıyor. Güçlü oyuncu kadrosuna rağmen Yuvamdaki Düşman neden final yapıyor?

YUVAMDAKİ DÜŞMAN NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Posta gazetesi yazarı Mesut Yar'ın iddiasına göre Show TV'nin Yuvamdaki Düşman dizisi final kararı aldı. Yar'ın yazısındaki ilgili kısım şöyle: "Altı bölüm birlikte olabildik. "Yuvamdaki Düşman" final yapıyor. Show TV'nin dünya sinemasında sıkça işlenen bir konuyu diziye taşıması iyi fikirdi. En azından kimsenin aklına gelmemişti... Ancak! Her iş her zaman tutmuyor. Dizide özellikle Selin karakterinin aşırı karikatürize edilmesi, evin içinde yaşanan kim kime dum duma hali ve "hız yapacağım" diye izleyicinin hikayeyi sindirememesine neden olan boşluklar. Toplayınca veda oluyor işte. Senaristler yuvadaki düşmandan ziyade senaryodaki düşmana odaklanmalıydı. Önce içlerindeki "yazdık işte, artık kim izlerse" diyen karanlık tarafı alt etmeliydiler. Yazık oldu!"

ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİR TÜM PERSONEL MEMUR KPSS İLANLARI CEBİNE GELSİN TIKLA

2018 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK KPSS 2018 PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

2018 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset-gündem Haberleri