Fibabanka önlisans lisans personel alımı başladı

Fibabanka önlisans lisans personel alımı başladı

Fibabanka tarafından Türkiye genelinde personel alımı yapılacak. Fibabanka’nın farklı illerdeki şubelerinde açık bulunan personel ihtiyacını karşılamak amacıyla 10 farklı pozisyon için ilan yayınlandı. 

Fibabanka’nın personel alımı yapacağı pozisyonlar; Fibabanka Gişe Uzman Yardımcılığı Programı, Bireysel Direkt Satış Danışmanı, Veritabanı Yönetimi Uzmanı (DBA), Kıdemli Müfettiş, Çağrı Merkezi Uzman Yardımcısı, BT Müfettiş Yardımcısı, Mimar / İnşaat Mühendisi, Sistem ve Ağ Yönetimi ve İşletimi Uzmanı, Finansal Hizmetler Yönetici Adayı (Şubeler) ve engelli memur olarak ilan edildi.

Gişe Uzman Yardımcılığına başvuru yapabilmek için; Üniversitelerin ön lisans, tercihen lisans bölümlerinden mezun olmak, 1991 ve sonrası doğmuş olmak, erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak gerekiyor. Adaylarda takım çalışmasına yatkın, iletişim becerileri kuvvetli, analitik düşünme ve problem çözme yeteneği gelişmiş, ikna kabiliyeti yüksek ve müşteri odaklı olmak gibi kriterler aranıyor. Fibabanka personel alımları ile ilgili detaylı bilgi ve başvuru şartlarını incelemek için TIKLAYINIZ.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri