Ferrari ile ölüme uçan gencin son twiti

Kaza, gece saat 00.45 sıralarında Mudanya-Bursa Karayolu Güzelyalı Kavşağı'nda meydana geldi.

BURSA YASTA

Teksmak Makine Tekstil Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.'nin sahibi olduğu belirtilen Mançu'nun cenazesi, Mudanya Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Genç işadamının ölümü ailesini ve arkadaşlarını yasa boğdu. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HIZ SEVİYORDU

Aşırı hız yapmayı seven genç tekstilci, iki gün önce attığı bu tweet kazanın nedenini açıklar gibiydi:

SERCAN YILDIRIM'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Şükrü Mançu’nun ölümü, ailesi ve arkadaşlarını yasa boğdu. Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Bursa Şubesi üyesi Mançu’nun genç yaşta yaşamını yitirmesi ailesi ve arkadaşlarını yasa boğdu. Galatasaraylı futbolcu Sercan Yıldırım da Twitter’daki hesabından başsağlığı mesajı yayınladı.

TÜGİAD ÜYESİ

TÜGİAD da yine sosyal medya üzerinden üyeleri Mançu’nun ölümünden duydukları üzüntüyü paylaştı. Bursa’nın tanınmış tekstilcilerinden Mançu Ailesi’nin iki oğlundan biri olan Şükrü Mançu, aile şirketi olan Teksmak Makine Tekstil Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.’nin ortak ve yöneticilerindendi. Açık Öğretim Fakültesi öğrencisi de olan Şükrü Mançu’nun geçen mayıs ayında Esra Osanmaz ile nişanlanmış, 40 gün sonra yapılması kararlaştırılan düğüne birkaç gün kala nişanlısından ayrılmıştı.  

CENAZESİNE 2 BİN KİŞİ KATILDI

Şükrü Mançu’nun cenazesi yapılan otopsinin ardından ailesi tarafından teslim alındı. Merkez Yıldırım ilçesi İsabey Mahallesi’ndeki evine getirilen Mançu’nun cenazesine annesi Huriye ve babası Müjdat ve ağabeyi Mehmet Mançu ile 2 bine yakın kişi katıldı. Evden alınan Mançu’nun tabutu omuzlarda taşınarak, ortağı ve Genel Müdürü olduğu fabrikanın yanındaki İsabey Mezarlığı’na getirildi. Musalla taşına konulan ve cenaze namazı burada kılınan Mançu’nun cenazesi gözyaşları arasında toprağa verildi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Sağlık Cinsellik Haberleri

Karaciğer yağlanması olan ünlü oyuncu son halini paylaştı