Evinde Elektrik Bile Yoktu.! Tek Şarkıyla Şöhret Oldu.!!

Evinde Elektrik Bile Yoktu.! Tek Şarkıyla Şöhret Oldu.!!

Ünlülerin keşfedilme hikayeleri
Bu isimleri tanımayan yok gibi! Her gün başta magazin gazeteleri olmak üzere pek çok mecrada karşımıza çıkıyorlar. Sıradan hayatları bir anda değişince tüm Türkiye onları tanıdı

Çılgınlar gibi sevdiği şarkı söylemenin onu bugünlere getireceğini aklından geçirir miydi bilinmez. Güçlü sesi, kendine özgü yorumu ve hatta eşi benzeri olmayan dansları ile bugün Türkiye’nin tanınmış yıldızlarından biri Yıldız Tilbe. Onun hayat hikayesi ise kelimenin tam anlamıyla bir Yeşilçam filmi senaryosu gibi…

Yıldız Tilbe, İzmir’in Gültepe semtinde Ali ve Altun çiftinin altıncı çocuğu olarak dünyaya geldi.

Derslerini mum ışığında ya da gaz lambasında çalışırlarmış. O güç koşullarda bile her zaman şarkı söylermiş Yıldız Tilbe. Bu tutkusu ona gelecekteki kariyerinin kapılarını açmış. Babası mevsimlik işçi olduğu ve maddi durumları iyi olmadığı için 7. sınıftan sonra okuluna devam edemedi.

Erken yaşta bir evlilik yapmış Yıldız Tilbe. Bir kız çocuğu sahibi olmuş. Ama evliliği uzun sürmemiş.. Kızı ile bir başına kalakalmış Yıldız Tilbe. Ne iş bulduysa yapmış..Pazarlamacılık, tezgahtarlık, dikiş atölyelerinde iplik temizlikçiliği, çocuk bakıcılığı bunlardan bazıları.

Sonra da bir pavyonda şarkı söylemeye başlamış Yıldız Tilbe. Mikrofonu eline aldığında yıl 1990’dı. Onun hayatını Sezen Aksu ile tanıştığı an değiştirdi. Sezen Aksu’nun İzmir Fuarı için kentte bulunduğu sırada Yıldız Tilbe Aksu’nun konser afişlerini görür.

Akşam tam sahneye çıkmak üzereyken biri gelip Yıldız Tilbe’nin heyecandan kanını donduran haberi verir: “Sezen Aksu burada.. ”

İşte Yıldız Tilbe’nin öyküsünün bundan sonrası tam da Yeşilçam filmleri gibi.. Yıldız Tilbe’nin sesini dinleyen Sezen Aksu, ona vokalisti olmasını teklif eder.. Ondan sonra da Yıldız Tilbe’yi bugünlere getirecek yol açılmış olur.

ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİR TÜM PERSONEL MEMUR KPSS İLANLARI CEBİNE GELSİN TIKLA

2018 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK KPSS 2018 PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

2018 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Cinsellik Haberleri

Karaciğer yağlanması olan ünlü oyuncu son halini paylaştı