Evde Lavanta Keseleme Ek İşi 2016

Evde Lavanta Keseleme Ek İşi 2016

Kendine ek iş arayan bayanlar evde lavanta keseleme işi yaparak para kazanmanın çok kolay olduğunu biliyor musunuz? Lavantalar kokularıyla bizleri büyüleyen çiçeklerdir. Hepimiz salonumuz, odamız güzel koksun diye lavantaları ya da lavanta kokularını sehpalarımızın üzerine koyarız. Lavantalar büyülü kokularının dışında odadaki sinek ve kelebek olmasını da engeller. Peki lavanta keseleri oluşturarak nasıl para kazanırız?


 
Düğünlere Hazırlık

Düğünlerde, sözlerde, nişanlarda bir çok ev sahibi misafirlerine güzel kokusu nedeniyle lavanta keseleri verirler. Lavanta keseleri hazırlamak zahmetli ve zor bir iş olduğu için artık lavanta kesesi hazırlamak isteyenler bu işi evlerinde yapmak yerine bu işi yapan firmalara veriyorlar. Firmalar ise bu işi yaparken hem zamandan hem de paradan kar etmek amacıyla evde ek iş yapmak isteyen ev hanımlarına ulaşıp onlara ek iş imkanı sunuyorlar. Firmalar size kaç kilo lavanta lazımsa o kadar lavanta ve onları koyacağınız keseyi size getirirler. Keselerin içlerine ne kadar lavanta koyacağınızı da söylerler. Bu işte sizin yapmanız gereken şey ise keseleri söylenildiği gibi doldurmak ve biraz süsleyerek hazır hale getirmek. Ülkemizde düğünler, sünnetler, vb. törenler çokça olduğu için bu işin size günlük sağlam paralar kazandırabileceğini rahatça söyleyebiliriz. Firmalardan yaptığınız iş başına peşin para alırsınız. Günlük ortalama 20-50 TL arasındaki bu gelir siz işi ne kadar çabuk yaparsanız o kadar artacaktır.


 
Bayanların Temizlik İçin Lavanta Kesesi Alması


 
Lavanta keselerinin kullanım alanları yalnızca düğünler gibi törenlerle sınırlı kalmaz. Günümüzde çokça ev hanımı evinde lavanta keselerini kullanırlar. Giysi dolaplarınızda kıyafetlerinizin içine koyduğunuz lavanta keseleri dolabınızın içine çok güzel bir koku katmakla birlikte mikrop ve güve oluşumuna da engel olur. Bayanlarımız evlerine aldıkları lavanta keselerinin kokuları çıkmasın diye bu işi yapan firmalara yüklü paralar öderler. Firmalar da bu işi yapması için özellikle ev hanımlarını tercih ederler. Böylelikle bu işi alan ev hanımları aile bütçesine katkıda bulunmuş olurlar.

Evde lavanta keseleme işiyle geçimini sağlayan yüzlerce insan bulunmaktadır. Mevsimlere göre değişkenlik göstermeyen lavantaların keselenmesi bayanların büyük bölümünün bu işi yapacağını düşünmesine de sebep olmaktadır. Eğer kendinizi güveniyorsanız bay ya da bayan farketmeden bu işten güzel paralar kazanabilirsiniz.

2016 KPSS VE PERSONEL- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN
 
2016 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET
Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (10)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri