Eskişehir İnönü Belediyesi Personel Alımı 2017

Eskişehir İnönü Belediyesi Personel Alımı

Eskişehir İnönü Belediye Başkanlığı 13 Şubat 2017 de Personel Alım ilanı yayınladı.

Alınacak Personel sayısı 1 kişi olarak açıklandı.

Başvurular 13 Şubat 2017 tarihinde başlamış olup 27 Şubat 2017 tarihinde sona erecek

5393 Sayılı Belediye Kanununun 49. Maddesi gereğince boş bulunan aşağıda sınıfı, unvanı, adedi ve öğrenim durumu belirtilen 1 adet teknik personel alımı yapılacaktır.

İnşaat Mühendisi 1 kişi için şartlar: 4 Yıllık üniversitelerin Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümü mezunu olmalıdır. Başka bir kurumla sözleşmesi bulunmaması, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek sağlık sorunları bulunmaması ve Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere ağır hapis ve 6 aydan fazla veya affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve resmi ihale ve satımlara fesat karıştırma, devlet sırlarını açığa verme suçlarından dolayı hükümlü bulunmaması gerekmektedir.

Başvuruların şekli ve yeri:  13 Şubat 2017 – 27 Şubat 2017 Tarihleri arasında saat 17.00 ‘ ya kadar İnönü Belediye Başkanlığı Personel Şefliği’ ne şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri