Erzincan Yoğurtlu Belediye Başkanlığı İşçi Alımı

Erzincan Yoğurtlu Belediye Başkanlığı İşçi Alımı


Erzincan Yoğurtlu Belediye Başkanlığı Sözleşmeli İşçi Alım ilanı yayınladı. Alınacak Personel sayısı 2 kişi olarak duyuruldu. Başvurular 09 Kasım 2016 tarihinde sona erecektir. Erzincan Yoğurtlu Belediye Başkanlığı Sözleşmeli İşçi alacağını açıkladı. Yapılan açıklamaya göre 1 kişi Genel Evrak dağıtıcısı ve 1 kişi Sayaç Okuma Elemanı (su) olarak toplam 2 kişi istihdam edileceği açıklandı.

Erzincan Yoğurtlu Belediye Başkanlığı Sözleşmeli 1 kişi Genel Evrak Dağıtıcısı için şartlar: En az ilköğretim mezunu (İlkokul) olması, Talebe başvuracaklar kurye veya evrak dağıtıcısı vb. İşlerde herhangi bir kamu kurumunda veya özel sektörde en az 1 yıl çalıştığını işyerinden alacağı yazı ve SGK hizmet dökümü ile belgelendirmesi gerekmektedir.İş kur iş ilan 00003454516 no ile veya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne Şahsen 09 Kasım 2016 tarihine kadar  başvurmaları gerekmektedir.

Erzincan Yoğurtlu Belediye Başkanlığı Sözleşmeli 1 kişi Sayaç Okuma Elemanı (su) için şartlar: En az ilköğretim mezunu (ilkokul) olması, en fazla ortaöğretim (lise ve dengi) okul mezunu olması gerekmektedir. Başvuracak adayların sayaç okuma elemanı (su) mesleğinde herhangi bir kamu kurumunda veya özel sektör işyerlerinde en az 6 (altı) ay çalıştığını alacağı yazı ve Sgk hizmet dökümü ile belgelendirmesi gerekmektedir. İş kur iş ilan 00003454540 no ile veya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne Şahsen 09 Kasım 2016 tarihine kadar  başvurmaları gerekmektedir.

İlana başvuracakların sayısının fazla olması durumunda noter huzurunda kura çekimi yapılacaktır. Talebe başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır.

Başvuracak adaylar Erzincan Yoğurtlu Belediye Başkanlığında istihdam edilecek olup çalışma adreside aynı adrestir. İlana başvuracakların kişisel durumu normal olanlarla birlikte TMY ( Terörle Mücadelede yaralanan ) olanlar da başvura bileceklerdir. Başvuracak adaylar iş kur ilan numarası ile 09 Kasım 2016 tarihine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri