Erzincan Çayırlı SYDV PERSONEL ALIMI

Erzincan Çayırlı SYDV PERSONEL ALIMI

Erzincan Çayırlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 1 Büro Görevlisi Personel için şartlar : Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Bigisayar sertifikası sahibi olması, Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olması, Tercih edilen 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin İktisadi İdari Bilimler Fakültesi ve Ziraat Fakültesi mezunu olmak gerekmektedir. ÖSYM KPSS puan türünden en az 70 puanı bulunuyor olması gerekmektedir.

Adayların dikkat etmesi gereken hususlar : Bayan ve Bay Aday alınacak olup ( 35 yasını dolduran adayların başvurusu kabul edilmeyecektir ) Başvuracak adayların vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet etmesi gerekmektedir. İlandan sonra ikametini alan adayların başvurusu dikkate alınmayacaktır.

Kamu Personeli Seçme Sınavı Puan türü KPSS puan türünden en az 70 puan almış olması. Sosyal İletişim becerisine sahip olması. Mülakata, özel şartlara ilişkin kanıtlayıcı belgeleri teslim eden adaylar arasından KPSS puan türünden en yüksek puanı alan açık kadro sayısının 5 ( beş ) katı kadar aday çağrılacaktır. Sınavı kazanan adaylardan sözleşme aşamasında görevi devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile engeli bulunmadığına ve her türlü iklim koşulunda her türlü taşıtla seyahat etmeye engel olmadığına dair tam teşekküllü bir hastaneden alınacak sağlık kurulu raporu, Adaylar son 6 aydır  Çayırlı İlçesinde İkamet etmiş olması şartı vardır. Sürücü belgesinin B sınıfı sürücü ehliyetine sahip olması ve Askerlikten muhaf, terhis veya tecil belgesi olması şarttır.

BAŞVURU: SYDV resmi internet sitesini ziyaret ediniz.

2016 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN
 
2016 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri