Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Herkesin gözü kulağı çekilme sürecinde. Nasıl buluyorsunuz. Süreç nasıl gidiyor?

* Gerek Kanal D olarak gerek CNN Türk olarak ilk defa önemli bir değerlendirmeyi size yapıyorum. Biz şu anda süreci başarılı olarak görüyoruz. Medyanın da olumlu yaklaşımlarıyla isabetli gittiğine inanıyorum. Geçmişteki yanlışlar yapılmazsa inanıyorum ki bu süreçte başarılı bir şekilde çıkacağız
 
* Kamuoyu yaklaşımlarında yüzde 58’lik kabul gördüğünü görüyoruz. Görüşmeler neticesinde de şehit derneklrene vcarıncaya kadar ne olur b işi bitirin diyorlar. Gelişmede de bu olumlu yaklaşımları gördükleri için onlarında da inancının arttığını görüyorum.

Taha Akyol: Öcalan hidayete mi erdi de ne oldu bir anda?

* Kimse başkasının hidayete erdi diyemez.  Arkadaşlarım radyo meselesi mesela. 11-11-5 metre bir odası var. Bu radyo meselesi karşısında Adalet Bakanıma  neden radyo televizyon dedik. Aslında onu bir yerde hayata dahil ettik. Oradan kendi takımını da izliyor. Türkiye’de ne oluyor ne bitiyor görüyor. Jimnastik meselesi neden 1 gün. Her gün yapsın dedim.

Arkadaşları ile görüşmesi. Her gün 1 saat görüşsün.

Bu oradaki insan için çok fazla. Benim verdiğim vereceğim bu kadar. Başka yetkim yok. Bu insan orada mahkum. Kılıçdaroğlu’nun dediği gibi masanın bir ucunda o bir ucunda Erdoğan demek yenilir yutulur değil.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset-gündem Haberleri